Ligi w których gramy
-
Zakończył się sezon w Finlandii.
Liga była ciekawa o trudna i też względem organizacyjnym. Było mega dużo zmian ludzie odchodzili i dochodzili. (musiałem szukać graczy dodatkowo w czasie sezonu)
Gratuluję @simply-perfect Mistrzostwa Finlandii i finału pucharu :clap_tone2: :first_place:.
Dobrze zagrali @Didierluk i @krystian16061994 :clap_tone2: .
@Damiś27 czyli ja zagrałem słabo niestety godziny mi nie odpowiadały i szło mi beznadziejnie nie pamiętam kiedy tak źle zagrałem Będę musiał zmienić filozofie gry
@darejek niestety sobie nie poradził może mu w innym sezonie pójdzie lepiej
Dziwi mnie tak mała ilość punktów dla graczy a liga była prawie cały czas pełna i zapełniana jak najszybciej. Zawiódł mnie @mineral88 grał od początku i z czasem jak mu nie szło zaczął się nie logować Podobie z @marin.alin62 przejął klub po kimś i po czasie jak mu nigdzie zaczeło nie iść przestał się logować -
@Damiś27 Też muszę pochwalić @simply-perfect za przejęcie mojej drużyny w lidze @Dovco_HandF ★Children of Garuda/2017★ w Tajlandii, nie dość że awansowała pozycję wyżej to jeszcze prawie podwoiła wartość zostawionej przeze mnie kadry, duży szacun za to :clap_tone1: Chyba najlepiej grająca kobieta jak na tą chwilę w polskim OSM.
-
@ToomAnyWays Zgadzam się ona dobrze gra i szkoda że nie chce do żadnej grupy dojść. Mogłaby spokojnie grać w bitwach i jeszcze się rozwinęła Może komuś się uda namówić ją do dojścia do grupy, bo Polski OSM potrzebuję dużo dobrych graczy Zgadzam się najlepsza kobieta zapewne w Polsce w OSM na ten moment i najlepsza w śród kobiet z jaką grałem
-
@ToomAnyWays Wiem też ją namawiałem do dojścia do grupy Ale może zmieni zdanie ja do PSG teraz PW dołączyłem jak miałem chyba z 35-40 tys punktów na głównym. Na początku nie chciałem dochodzić później zmieniłem zdanie i na dobre mi to wyszło i dużo się rozwinąłem i też dzięki temu jestem tu gdzie jestem:) Warto też namówić do jakieś grupy @Didierluk ma też możliwości Gram już któryś sezon i dobrze sobie radzi i się rozwija i nie boi się wyzwań.
-
@ToomAnyWays Zobaczymy, może jeszcze oboje zmienią zdanie Ale ostatnio widzę coraz więcej ciekawych graczy i coraz więcej jest na dobrym poziomie. OSM na świecie i w Polsce się rozwija i to coraz szybciej
-
@ToomAnyWays Simply to cwaniara.,Wie co i jak:D
-
W Stanach rozwalam system, kolejka 4/43. Jak utrzymam takie tempo to to będzie ponad 10 tys pkt
-
@ToomAnyWays Czekamy na twoje 10 tysiaków :clap_tone1:
U mnie koniec świetnej ligi z kilkoma polskimi talentami, a wśród nich błyszczy jak brylant w koronie mikimalinowski:
Poza tym świetny sezon simply perfect, która zastąpiła w lidze ToomAnyWays. Solidna gra Stefana Joptwojmać oraz kryminalksg i całkiem dobre występy Tomasza Kmita i karolgadziejewski :clap_tone1:. Poza konkurencją był dla nas Andrej901 ze Szwajcarii, który również wygrał po meczu ze mną puchar w karnych . -
Dziękuję za miłe słowa. Udało się nie przegrać meczu odkąd objęłam zespół po ToomAnyWays i zakończyłam rozgrywki z passą 23 meczy bez porażki.Blisko było osiągnięcia,ale może w innej lidze się uda
-
@Dovco_HandF Dzieki Dovco za naprawde fajna lige
-
@mikimalinowski @simply-perfect
Mam nadzieję, że kolejny odcinek tej przygody w Izraelu będzie nie gorszy, a liga już dziś ruszy :ok_hand_tone1:. -
@Dovco_HandF jaka szkoda,że nie wiedziałem,że dziś macie start/..pograłbym.
-
@Dovco_HandF Tez mam taka nadzieje