Ligi w których gramy
-
@Byku-Duma-Warmii Jaki stary wyjadacz Niedawno sam zaczynałem grać w OSM
-
@Dovco_HandF
Jurek Ty to umiesz ludzi rozbawić . Ale masz rację wydaję się, że nie dawno się zaczynało grać, a już tyle lat zleciało Aż łezka się w oku zakręciła -
@Damiś27 said in Ligi w których gramy:
Dania 18/30 - konto główne (Club slot 1)
Ważny mecz to był
Prawda
W tej lidze absolutnie każdy manager jest wyżej ode mnie w rankingu, więc nie licze na cuda. Spoko się gra w pełnej lidze z aktywnymi graczami także dzięki za zaproszenie -
W MP porażka 3-0 z bylusem, na głównym w Wyspach Owczych serwery działały gorzej niż serwery EA dziś. Przez co za nim się trening skończył to mecz był już rozegrany 1-4 i lider oddalił się na 3 punkty, punktow managerskich po 13 kolejkach tylko 2085... Na subkoncie nr.1 wygrana 2-1, czerwo 36 minuta przy stanie 1-0, strzelilem po czerwie karnego ale rywal przez 60 minut gry w przewadze strzelił tyljo 1 raz wiec 3 pkt zgarniam Jutro ważny mecz w MP, przysłowiowo o 6 pkt, na Wyspach gonimy lidera a na Indonezji oatatnia kolejka
-
Bardzo ładna liga mi wpadła. Liga bez porażki, kolejny kraj dodany do dominacji na świecie i 6.920 punktów! Dodatkowo najprawdopodobniej wyrównam swoje najwyższe miejsce w rankingu światowym czyli 86. Potrzebowałem aż 15 miesięcy aby zbliżyć się do tej pozycji Jedyne czego żal to fakt iż te punkty nie zaliczą się do kwalifikacji do MŚ. 6 dni za wcześnie skończyłem...
-
@Michal_ACM Szacun Michał! :bow_tone1:
-
@Michal_ACM
Przejść ligę bez porażki to tylko potrafią najlepsi
Szacuneczek MIchał -
@Michal_ACM
brawo -
@mihau1878 Ale niestety nadal czekam żeby pobić rekord(swój).... ale ciągle brakuje
-
Koniec Sezonu Dania
Brawo dla @Didierluk i @darejek dobrze grali i zaliczyli sezon. @321robot i @dragonos jak dobrze pamiętam dołączyli w trakcie sezonu. Fajna była liga, szkoda że ludzie odchodzili, bo celów nie zaliczali. W szczytowym momencie było 14 na 14 graczy. Ogólnie sporo zmian było podczas sezonu około 16-17 gracz przewinęło się przez tą ligę.
Dziękuję wszystkim za walkę -
@Damiś27 Świetny wynik :clap_tone1:
-
Ja dzisiaj odniosłem moje najwyższe jak dotąd zwycięstwo
-
Koniec Sezonu Szkocja
Sezon wcześniej się skończył, ale nie miałem kiedy wrzucić.
Liga zdecydowanie na niższym poziomie niż w Dani była tak naprawdę dobrze tylko walczył dalol100. Też trzeba zaznaczyć zaliczenie celu barcatom919. -
@kuba-fala
Brawo Kuba
Ładna skuteczność