Ligi w których gramy
-
@Stefan-Joptwojmać ja też miałem okazję dwa razy przegrać z mehmedi, raz w pucharze 0:2 i raz w lidze 0 : 3 tak więc potwierdzam że to dobry zawodnik, ja zrobiłem błąd wychodząc dwa razy mocno ofensywną taktyką mimo że mehmedi ma mocniejszy skład. Brak doświadczenia w rewanżu ligowym postaram się poprawić wynik : )
-
Wygrana,bez problemu.Jedynie w finale pucharu @radek12_19 postawił ciężki warunki,jednak trofeum wpadło w moje ręce. @czarnykotlet osiągnął cel.Nie jest tak źle z chłopakiem
-
@huzar-shakir te moje remisy....
-
@radek12_19 @ToomAnyWays miał więcej
-
@huzar-shakir o 2, jakieś pocieszenie to jest...
-
@huzar-shakir no i @FORMOZA miał więcej, o 1, także w tej klasyfikacji 3-ci jestem
-
@huzar-shakir ja za to mam już majstra Austrii z SV Ried. Po drodze finał pucharu.
-
@radek12_19 więc nie masz powodów do narzekania.miałeś dobry początek,jednak póżniej...
-
@huzar-shakir Polak lubi ponarzekać Wystartowałem nieźle, ale to ale się pojawiło...
-
@radek12_19 nic nowego.jak co sezon
-
@huzar-shakir domyślam się czemu, bywa.
-
Kocham to uczucie jak rywale sobie marnują zgrupowania na mnie
-
@daroo933 said in Ligi w których gramy:
@Damiś27 Też wziąłeś i grałeś u siebie to wiele ułatwia. Gdybyś wygrał bez obozu to bym ci pogratulował
Obóz na obóz też trzeba umieć wygrać:)
-
@huzar-shakir Ja już dawno nie przegrałem jak wziąłem obóz Zresztą wygrywam z obozami przeciwnika.
-
koniec niezłego sezonu;
-
@huzar-shakir Sumka punktow ladna Gratki