Ligi w których gramy
-
@Marcin657827
Marcin to zapewne początkowe wartości kadr tych zespołów. Może minimalnie się zmieniły, ale za pewne nie za dużo. To jest właśnie urok gania w silnych ligach, że już na początku te najlepsze zespoły mają bardzo mocną kadrę.
@Damiś27
Ładny progresik musiałeś mieć :slight_smile:. -
Nadjechał taran i dwóch napadziorów czeka dłuższa przerwa od gry
-
@ToomAnyWays Współczuję Ci i długo będą z kontuzją. Dziwne jest to że obaj po 6 meczy/6 tygodni w grze. :thinking: (ps. żeby nie było że ta łapka w górę co dałem to że się cieszę z Twojego nie szczęścia, tylko Ci współczuję.) Też mam ostatnio problem z tym że moi piłkarze dostają kartki żółte lub czerwone lub kontuzję przed ważnymi dla mnie meczami. Dlatego wiem co czujesz Gratulację przy okazji zwycięstwa w meczu.
-
@ToomAnyWays lepiej dla mnie dogonię cię XD
-
@ToomAnyWays sprzedaj gości i tyle.
-
@ToomAnyWays
Dokładnie tak jak Przemek wyżej napisał. Sprzedaj gości i po problemie :slight_smile:. Choć za pewne łatwe to nie będzie, ale zawsze na listę można wystawić, a rusz może się któryś z nich sprzeda. Polecam tak zrobić :fingers_crossed:. -
Ciężki przeciwnik dziś się trafił w Argentynie:
-
Pochwalę się ligą u @lopeztevez gdzie gram z nim od kilku sezonów i tak się poznaliśmy Liga zawsze pełna i wyrównana!
Jutro mecz z liderem! Na tym etapie mam najwyższą wartość kadry 335 mln drugi Sporting o 60 mln mniej! Jeśli byłby ktoś chętny zagrać z nami kolejną ligę to zapraszam i polecam
-
@pimus1910 Dokładnie jak widać u mnie zawsze są ligi około 5 tys. punktów i wyżej. (po moim profilu) Z jakością różnie bywa ale jak zawsze i staram się żeby byli w nich aktywni gracze. Część gracz się w moich ligach ogrywa np. na przyszłość i już kilkoro graczy z moich lig gra w grupach w Polsce i na świecie
-
@pimus1910 albo i ...nie.różnie bywa Adaś.
-
@huzar-shakir
Zgadzam się ale lepiej walic punkty z menago niz z botami jak dobrze wiesz z menago przynajmniej jak nie idzie to masz na kim testowac -
@pimus1910 jasne,ale punkty i na botach możesz łapać.kilkanaście dni temu kończyła polską 2 ligę gdzie wraz ze mną grało 4 menago.ponad 6 tysięcy wpadło.Szkoda,że nie ma głównym.fakt jest jednak taki,że lepiej grać i dostawać od czasu do czasu bęcki od aktywnego rywala.tu się zgadzam.
-
@huzar-shakir
4 aktywnych menago i ponad 6 kafli?? a Ci aktywni na jakich celach byli? bo to istotna sprawa -
@pimus1910 W tym sęk,że ogólna liczba menago wyniosła cztery.Plus 14 drużyn prowadzonych przez bota.Mój Znicz Pruszków zdobył dublet. Reszta się nie liczyła,no ale inaczej nie mogło być.