Ligi w których gramy
-
@maloba
Nie musisz widziałem mecz, ale przypomnę Ci słynny mecz Celticu Glasgow z FC Barceloną, gdzie to właśnie ekipa z Hiszpanii :flag_es: miała wielką przewagę, lecz ten mecz przegrała -. -
@Byku-Duma-Warmii Ogladalem obydwa Hiszpania wczoraj zagrala katastrofalnie Bog sam jeden raczy wiedziec jak Macedonia nic nie strzelila Choc mi to na reke bo Kibicuje ESP
-
- Norwegia
Zagraliśmy fajnym składzie i liga prawie cały czas pełna. Walka była na całego z @acsm oraz @Wojtyn84 i @AC-Bubol (niestety musiał zrezygnować żeby wystąpić w bitwie) zastąpił go @LookPicture. Zrezygnował też @pawelbiniek1. Wytrzymali do końca @Włodar35 oraz @franz182 niestety nie udało im się zaliczyć celu, ale myślę że zebrali cenne doświadczenie. Cała liga była ciężka i nie brakowało walki i cały czas wszyscy byli aktywni i w lidze panował ruch graczy.
- Norwegia
-
pawelbiniek1 też zrezygnował by wystąpić w bitwie:)
-
@Stefan-Joptwojmać tak myślałem Myślę że i tak spokojnie zaliczył cel, ale obowiązki grupowe wzięły górę
-
@Damiś27
Ładną sumkę zgromadziłeś . Brawo Damian . -
@Byku-Duma-Warmii ja dziś za potrójną koronę w 2 lidze argentyńskiej 7040.jeden mankament taki ,że zaczęło nas grać 16 czy 17 skończyło 7...
-
@huzar-shakir
Bardzo ładny wynik. Brawo -
Koniec przygody w Indonezjii
-
Wojtyn ile bramek i punktów natrzepał brawo!
-
@krystian16061994
Jak wam się udało utrzymać zapełnioną ligę do samego końca. Szacun Panowie . -
@krystian16061994 Bardzo fajna liga. Trzymała w niepewności do samego konca. @Byku-Duma-Warmii dołączyłem do ligi jak było kilku Indonezyjczyków (Ci na dole ), którzy potem w ogóle się nie logowali, a że liga była założona przez osm nie dało się ich wyrzucić. Ale cała reszta doproszonych managerów stanęła na wysokości zadania z @krystian16061994 do końca walczyliśmy o pierwsze miejsce. Mam jednak mały niedosyt gdyż zabrakło mi 155 punktów do upragnionych 10 tysięcy co było moim celem. Ale i tak pobiłem rekord w liczbie punktów
-
Znam ten ból, raz mi brakło 175 punktów..
-
@Wojtyn84
Fajną ligę mieliście, w takiej aż chce się grać, szkoda, że nie udało się zdobyć tys. punktów, bo zawsze za osiągnięcia trochę monet by wpadło, no nic będziesz musiał spróbować następnym razem :fingers_crossed:. -
Mam i ja,,,miliardzik kadrowy
-
@huzar-shakir
Super robota. Widać prężnie działałeś na rynku transferowym . -
@huzar-shakir Jeszcze kilka kolejek, to rekord jeszcze wyśrubujesz :money_mouth:.
-
@Byku-Duma-Warmii prężnie?A...tam.Każdy w lidze @Dovco_HandF napidala z transferami .jak chcesz kogoś kupić z listy to musisz kupę kasy wydać.
-
@Dovco_HandF od dłuższego czasu niema kogo sprzedać. ..sam wiesz Jerzy jak jest