Ligi w których gramy
-
@Dovco_HandF
Aż żal ,że to cel 7 a nie 16 ale ponad 8k pkt to bardzo dobry wynik -
@pimus1910 To świetny wynik! :clap_tone1:
-
@Dovco_HandF
Ależ piękna liga Aż chce się w takiej lidze grać i walczyć o jak najwyższą lokatę . -
W Twoich ligach o podium zawsze jest ciężko. Tym razem @pimus1910 poza zasięgiem. Cieszy mnie ilość strzelonych bramek, trochę dużo straciłem, ale to pokłosie bardzo ofensywnego stylu jaki starałem się wypracować do nowego ustawienia 433b, które dalej będę doskonalił. Jestem w lekkim szoku, że udało mi się wygrać z Tobą 2 ligowe mecze pod rząd, no nic pracujemy nad formą dalej, jest moc:)
-
@Wojtyn84
Jaka skuteczność . Gratulacje . -
@Wojtyn84
Super robota To nie lada wyczyn wygrać na wyjeździe przeciwko obozowi -
Liga grupowa, kolejka 25/43
-
@ToomAnyWays poziom wyrównany xd
-
Zdarzyło wam się strzelić/stracić bramkę w dogrywce pucharu ligi? Bo właśnie takie zdarzenie miało miejsce dziś w mojej lidze w pierwszej rundzie pucharu ligi niemieckiej:
-
@Dovco_HandF Nigdy! Jaak jest dogrywka to wiem, że będą karne.. A u Ciebie gol ale pewnie to rzadki przypadek xd
-
@daroo933 Pierwszy raz coś takiego widzę. Myślę, że od dziś takich meczów z golami w dogrywkach będzie więcej. Nie wierzę, że to jakiś bug .
-
@Dovco_HandF
Na wersji 2.0 kilka razy się zdarzyło-na 3.0-jeszcze nigdy oby to był zwiastun większych emocji w doliczonym czasie -
Oczywiście kto musiał być tym pierwszym pechowcem?:)
-
@Stefan-Joptwojmać To przez to, że często na siebie wpadamy w meczach pucharowych, w różnych ligach. Raz ty wygrywasz, innym razem ja... i teraz wypadło na mnie .
-
@Dovco_HandF lepiej dla mnie.jednego mocnego rywala mniej.szkoda wczoraj @havsky ,chłop przegrał po karnych gdzie miał w meczu zdecydowaną przewagę. Bo skoro w strzalach 12-1 się wygrywa..
-
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
@Dovco_HandF lepiej dla mnie.jednego mocnego rywala mniej.szkoda wczoraj @havsky ,chłop przegrał po karnych gdzie miał w meczu zdecydowaną przewagę. Bo skoro w strzalach 12-1 się wygrywa..
Nie jest to dla mnie zaskoczeniem, biorąc pod uwagę jaką taksą zagrał:)
-
@Stefan-Joptwojmać dobra...to teraz napisz o kim wspominasz bo nie wiem ???