Ligi w których gramy
-
Dzięki wszystkim za miłe słowa Ligi nie zdobyłem chociaż miałem tyle samo punktów to jednak mniej strzelonych bramek. Lecimy dalej
-
@Wojtyn84
Zapowiada się mega ciekawa liga . Powodzenia wszystkim graczom z Polski:flag_pl: :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii Gram już tam 2 sezon (Ciężko znaleźć ligi z mniej popularnych lig). Liga wcześniejsza była też mega mocna i udało mi się zdobyć mistrza niestety z pucharu odpadłem z @acsm mimo lepszych statystyk. Mam nadzieję że gracze z 1 i 3 celów znowu nie będą rezygnować jak w poprzedniej edycji.
-
@Damiś27
Bardzo często się tak zdarza, że po jednej porażce gracze z celów 1 i 3 rezygnują z klubów :(. -
@Byku-Duma-Warmii Dokładnie, ale tam połowa zrezygnowała jak już nie mieli chyba matematycznych szans na zaliczenie sezonu. Była w tamtej edycji 6 co walczyła pomiędzy sobą o puchar/mistrzostwo Było w tedy też dużo dobrych graczy. Najczęściej najlepsi gracze biorą słabe cele i tak często walczą o mistrzostwo/puchar w każdej lidze. Mniej doświadczeni i uczący się gracze mają przez to ciężko zaliczyć cel i dlatego rezygnują
-
@Damiś27
Masz rację, ale tylko grą do końca mogą się czegoś nauczyć, a nie poprzez jedną porażkę i odejście z ligi. To nic nie daje, trzeba zawsze walczyć do końca, a nie poddawać się po pierwszym nie powodzeniu. -
@Wojtyn84 Skuteczność na poziomie 40% u rywala - każdego by zabiła :thumbsdown_tone1:.
-
@Dovco_HandF takie Celtic - Barcelona
-
@Wojtyn84
Jak ja Cię doskonale rozumiem mam prawie każdy taki start w nowej lidze, gdzie przegrywam lub remisuje pierwszy mecz mając lepsze statystyki, by potem w dalszej części sezonu to wszystko odrabiać. -
@Wojtyn84 Rozumiem Cię dobrze, ta sama liga tylko u mnie rywal z zgrupowaniem i podobne statystyki. Tym razem mi się nie udało wygrać,rywal z zgrupowaniem wygrał z moją taktyką.
Oddałem 14 strzałów i 0 bramek, rywal 4 strzały i 1 bramka
-
@Damiś27
Taki jest futbol, że nie liczy się wrażenie artystyczne, a ni żadne inne statystyki tylko zdobyte gole:goal:. -
Nieźle się zapowiada, a rywal.. wiedział dobrze kiedy użyć zgrupowania, ma ten nos
-
@Stefan-Joptwojmać said in Ligi w których gramy:
Nieźle się zapowiada, a rywal.. wiedział dobrze kiedy użyć zgrupowania, ma ten nos
Liga jest mocna i wiedziałem i chciałem w takiej zagrać przed MŚ. Ja bym powiedział 14-4 w strzałach i 0-1 wynik to szczęście i zgrupowanie w innym przypadku by była pewnie przegrana i o zgrupowaniu widziałem dlatego moja taka dominacja mimo równych składów
-
Panowie, razem ze znajomymi skończyliśmy 2 ligi. Czaimy się na coś następnego, tylko zależy nam, żeby było dużo managerów, co podniesie poziom. Macie coś, polecicie coś? Dzięki!
-
@Krokodyl-Amazoński
Za dwie kolejki kończy się liga Angielska u @Dovco_HandF . Poczekajcie 3 dni i wbijcie do kolejnej-jest mocne towarzystwo -
@pimus1910 (Adam) Gratulacje! :clap_tone1: Ne mniejsze brawa dla Stefana (Roberta) i kryminalnego (Dawida) za podium w tej szalonej lidze! .
Zakończyliśmy zmagania w jednej z najdłuższych lig jaką jest Anglia 2 czyli Championship. Masakra jaka to była ciężka liga. A ilu menadżerów nam się przewinęło! 24 w lidze po ostatniej kolejce, a zrezygnowało w wyniku niezadowolenia z porażek aż 47 menadżerów z całego świata, włączając w to też naszych z Polski . A już jutro przenosimy się w 36 sezonie moich lig do Bundesligi Roberta Lewandowskiego :ok.
-
@Dovco_HandF
Aż żal ,że to cel 7 a nie 16 ale ponad 8k pkt to bardzo dobry wynik -
@pimus1910 To świetny wynik! :clap_tone1: