Ligi w których gramy
-
@Stefan-Joptwojmać O kurde Xd
-
On grał podaniami.
-
@Stefan-Joptwojmać
Czasem się zdarza wynik na który nie mamy żadnego wpływy. -
@Byku-Duma-Warmii Zgadzam, się np. niedawno miałem 70%-30% posiadania i strzały 14-3 i wynik 0-0
-
Nie ma to jak rozpocząć nowy sezon tak jak poprzedni Jest powtarzalność
-
Zastanawia mnie kto to jest ten czarnykotlet już od jakiegoś czasu widuję go w ligach gdzie notuje gorsze wyniki od botów..
-
@Stefan-Joptwojmać Wystarczy sprawdzić IP.Twoje domysły są bez podstawne. SĄDZĘ ,że uważasz ,iż może to być czyjeś multi.
-
@huzar-shakir @Stefan-Joptwojmać
Znam tego menadżera. To żadne multikonto. Grał w moich ligach, a ja wszystkich sprawdzam z moich lig. On gra dla samej przyjemności grania. Na wynikach mu nie zależy. Też tak można, to nie jest karane. To bardzo sympatyczny, młody człowiek :ok_hand_tone2:. -
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
@Stefan-Joptwojmać Wystarczy sprawdzić IP.Twoje domysły są bez podstawne. SĄDZĘ ,że uważasz ,iż może to być czyjeś multi.
To Twoje domysły są bezpodstawne, grałem z nim wiele lig u Dovco i tam też brał w czapkę ciągle. Zastanawiam się tylko jak on to robi?:)
Jak widzę kogoś podejrzanego to od razu piszę PW do Dovco i on w miarę możliwości sprawdza, także odbij
Tak nawiasem mówiąc te boty są ostatnio jakieś dziwne, wczoraj sam z jednym zremisowałem, przedwczoraj wygrałem 5:0.. mam też taką perełkę - terminarz oba i jego mecze, po meczu ze mną wyszedł z ligi.. a WALENTY jest aktywnym menago..
-
To terminarz bota tam mi coś się stało i zamiast "terminarz oba" powinno być "terminarz bota".