Ligi w których gramy
-
@Dovco_HandF said in Ligi w których gramy:
Zdarzyło wam się strzelić/stracić bramkę w dogrywce pucharu ligi? Bo właśnie takie zdarzenie miało miejsce dziś w mojej lidze w pierwszej rundzie pucharu ligi niemieckiej:
w końcu to ogarneli
-
U mnie raz taka sytuacja miała miejsce ze padly bramki na remis 1:1.
-
@huzar-shakir
no no , chodziło mi bardziej o to , że dogrywka to "martwe pole" było w osm-ie -
@borynos Zgadzam się z tobą. Od zawsze wiadomo było, że po dogrywce będą karne, a od wczoraj mamy dowód, że... już niekoniecznie karne są potrzebne do rozstrzygnięcia meczu jak w regulaminowych 90 minutach będzie remisowo .
-
Mi ostatnio zdarzyło się nawet bramki zdobyć w dogrywce i wygrać mecz -
-
@Dovco_HandF U mnie wczoraj tak samo, chyba pierwszy raz straciłem bramkę w dogrywce i to już w pierwszej minucie
-
Fajna rzecz ta bramka w dogrywce, widać, że gra coraz bardziej się rozwija i idzie na przód. Tego właśnie trzeba, by gra cały czas się rozwijała :slight_smile:.
-
@Byku-Duma-Warmii Teraz mamy jeszcze większe emocje :thumbsup_tone1:.
-
@huzar-shakir Niestety w pucharze już nie zagram. Szkoda, bo miałem spore ambicje, a odpadłem już w pierwszej rundzie Fakt że miałem lepsze staty wcale mnie nie pociesza... No ale trudno, gratulacje dla przeciwnika. Karne przegrałem przez to ze posadziłem na ławce pomocnika ze skillem 63, bo to jedyny jaki mi został. Pech chciał że wszedł na końcówkę meczu i zepsuł karnego Następnym razem na ławkę nikogo nie wystawie, tylko powiedzcie Panowie co będzie gdy np. na ławce nie będę miał żadnego pomocnika a jeden z podstawowej 11 złapie kontuzje? Będa grali w 10, czy wejdzie napastnik, lub obrońca?
Edycja w celu poprawienia nie odpowiedniego słowa
-
@huzar-shakir to chyba lepiej nie ryzykować Już lepiej dać jakiegoś ogórka na ławkę niż by mi bramkarz np. na szpicy biegał heh
-
@pimus1910 O tym nie wiedziałem, dzięki
-
@Didierluk ustaw takse na bota.ofensywne 433 I poszedł z tematem
-
Zapytam tu, najwyżej pójdzie kasacja. Skończyłem ligę z ziomkami, jest nas z 5-6. Polecicie coś nowego? Macie coś? Zależy nam na lidze z aktywnymi graczami, poziom wyższy mile widziany. Może być egzotyka, jak najbardziej. Dziękuję
-
@Krokodyl-Amazoński
Sprawdź w tych tematach:-
League Recruits - angielski odpowiednik naszego polskiego wątku
-
Zapraszam do ligi... - polski wątek z nowymi ligami
W tych tematach poszukaj czy ktoś nie szuka aktywnych graczy do swoich lig :fingers_crossed:.
-