Ligi w których gramy
-
Możecie tu wklejać jak wam idzie w wszystkich ligach jakie gracie.
Wrzucać można tu:
- aktualne tabele w których gracie
- drabinki pucharów w których gracie
- listę menadżerów z punktami oraz celami
- wyniki z ligi krajowej oraz wyniki z meczów pucharowych
- przebiegi meczów oraz statystyki
- trofea: za mistrzostwo, za puchar, za osiągniecie celu
- aktualną drużynę (wartość oraz skład)- najlepiej przy końcu sezonu lub na półmetku ligi
- tabele postępu (wartości waszych drużyn początek-obecnie) -najlepiej przy końcu sezonu lub na półmetku ligi
- Nie zapraszamy do lig oraz nie wrzucamy tu rzeczy związanych z mistrzostwami np. Indywidualnych Mistrzostw Polski czy Bitw itp. do takich rzeczy są osobne tematy.
Mam nadzieję, że temat dobrze się przyjmie. W naszej grupie jest od pewnego czasu i się sprawdza ten temat
-
Dania 14/30 - konto główne (Club slot 1)
Aktualnie w lidze jest 13 na 14 menadżerów.
Z pucharu odpadłem przez MP po karnych
Gram najsłabszą drużyną z celem 12, aktualnie jestem 2 daje mi to 2159 punktów.(na tą chwilę) .
Mój cel to miejsce 1 zobaczymy czy się uda :first_place: -
@Damiś27 Dobry pomysł :ok_hand_tone2:
-
Szkocja 14/26 - konto (Club slot 4)
Aktualnie w lidze jest 7 na 12 menadżerów.
W pucharze gram nadal już w półfinale.
Gram najsłabszą drużyną z celem , aktualnie jestem 1 daje mi to 2700 punktów.(na tą chwilę) .
Mój cel to 1 i puchar Szkocji, ta liga jest na niższym poziomie niż na moim głównym koncie.Ktoś się pochwali jak wam idzie?
-
No i 2 tysie punktów które mogą mi się w ogólnym rozrachunku do mistrzostw świata przydać właśnie poszły w świat... Porażka po karnych w najgroźniejszym rywalem w lidze mimo że zjechałem do statystykami, zostaje liga w której tylko będzie liczyła się dla mnie wygrana!
-
@CorreThe No niestety, karne to czysta loteria, zawsze jak rzut monetą: 50% : 50%...
-
Porażka z @Dovco_HandF w finale pucharu Indonezji pomimo całkiem niezłej taktyki i wziętego zgrupowania Szacun
-
@ToomAnyWays Dzięki! Ryzykowałem, grając z tobą bez zgrupowania finał, ale... udało się Dzięki tej wygranej jest szansa dziabnąć 8 tysięcy punktów w indonezyjskiej lidze, pomimo 3 miejsca w tabeli (niezwykle silna liga z bardzo dobrymi menadżerami):
-
@Dovco_HandF @ToomAnyWays Z jakimi celami gracie?
-
@Damiś27 Ja gram celem nr 16, a ToomAnyWays nr 13 :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF @ToomAnyWays Dobrze wam idzie, trzymam za was kciuki Została mi jeszcze około zdobycia 41% Europa i 43% Afryka. W tedy jak skończę, to może tam zagram z celem 16
-
@Damiś27 To jakieś 2 lata gry .
-
@ToomAnyWays
Jurek to stary wyjadacz i tak łatwo go nie pokonasz Choć i tak wielkie brawa należą się dla niego za ten mecz -
@Byku-Duma-Warmii Jaki stary wyjadacz Niedawno sam zaczynałem grać w OSM
-
@Dovco_HandF
Jurek Ty to umiesz ludzi rozbawić . Ale masz rację wydaję się, że nie dawno się zaczynało grać, a już tyle lat zleciało Aż łezka się w oku zakręciła -
@Damiś27 said in Ligi w których gramy:
Dania 18/30 - konto główne (Club slot 1)
Ważny mecz to był
Prawda
W tej lidze absolutnie każdy manager jest wyżej ode mnie w rankingu, więc nie licze na cuda. Spoko się gra w pełnej lidze z aktywnymi graczami także dzięki za zaproszenie -
W MP porażka 3-0 z bylusem, na głównym w Wyspach Owczych serwery działały gorzej niż serwery EA dziś. Przez co za nim się trening skończył to mecz był już rozegrany 1-4 i lider oddalił się na 3 punkty, punktow managerskich po 13 kolejkach tylko 2085... Na subkoncie nr.1 wygrana 2-1, czerwo 36 minuta przy stanie 1-0, strzelilem po czerwie karnego ale rywal przez 60 minut gry w przewadze strzelił tyljo 1 raz wiec 3 pkt zgarniam Jutro ważny mecz w MP, przysłowiowo o 6 pkt, na Wyspach gonimy lidera a na Indonezji oatatnia kolejka
-
Bardzo ładna liga mi wpadła. Liga bez porażki, kolejny kraj dodany do dominacji na świecie i 6.920 punktów! Dodatkowo najprawdopodobniej wyrównam swoje najwyższe miejsce w rankingu światowym czyli 86. Potrzebowałem aż 15 miesięcy aby zbliżyć się do tej pozycji Jedyne czego żal to fakt iż te punkty nie zaliczą się do kwalifikacji do MŚ. 6 dni za wcześnie skończyłem...