Ligi w których gramy
-
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
@suchy998 cuchnie tu przekrętem z daleka.
sporo dwucyfrówek ci wpadło
chcesz sprawdz mnie ja tam byłem czysty w tej lidze
-
@suchy998 said in Ligi w których gramy:
własnie zakonczyłem sezon w Ekwadorze zgrupowań było na mnie od groma
ale wicemistrzostwo trafiło do mnie zabrakło 2pkt i puchar mój a o to mój az zaczerwony terminarz
Masakra, jak czerwono od obozów. Graty dobrego wyniku. Miałem takie jazdy kilka razy w swoich ligach.
-
Znowu Legia i obozik rywala,a jak i obóz to i gola strzela żabojad
-
Taka sytuacja, gość nie wytrzymał psychicznie i wywalił z ligi, niestety grał celem 1
-
Mecz pelen zwrotow akcji w Turcji, jednak szczesliwie zakończony
-
Zostawię to bez większego komentarza
-
@huzar-shakir tu odwrotna sytuacja
-
Weź tu człowieku zrozum tą grę
-
@huzar-shakir według mnie nic dziwnego. Po takich statystykach w realnej piłce dużo pada takich wyników
-
@marcin6578 Moja wina.pewnie gdybym zagrał obozem to zlałbym rywala,a tak wyszło to co wyszło.
-
Półmetek mojej Indonezji.Standardowo wyleczyłem się z gry w pucharze dość szybko...
-
Coś nie mam szczęścia w finałach pucharu w lidze grupowej PAM . Drugi finał z rzędu przegrany. W poprzedniej edycji przegrałem finał po dogrywce z @ShakiBoy , a tym razem po rzutach karnych z @Lhundaeion . Może w kolejnej edycji to mnie w końcu szczęście dopisze ? Zobaczymy
@Lhundaeion gratuluję zdobycia Pucharu
-
liga grupowa P A M zakończona. Cóż to była za walka!
Ogromne brawa dla zwyciięzców: ligi @tristan1982 z PE i @Lhundaeion, który obronił honor PAM i wygrał dla nas Puchar LigiA oto kolejność menadżerów tej dla jednych pechowej, a dla innych szczęśliwej ligi:
I jeszcze na koniec pierwsza dziesiątka najlepiej punktujących w lidze:
-
@dovco_handf said in Ligi w których gramy:
liga grupowa P A M zakończona. Cóż to była za walka!
Ogromne brawa dla zwyciięzców: ligi @tristan1982 z PE i @Lhundaeion, który obronił honor PAM i wygrał dla nas Puchar LigiGratulacje dla zwycięzcy , a wszystkim pozostałym wielkie dzięki za wspólną grę
Ze swej strony zachęcam wszystkich do gry w lidze grupowej PAM. Trudne rozgrywki, wysoki poziom i dużo emocji. I to jest to .
Chętnie zagram teraz ligę francuską ,bo ostatnio grałem ją 5 lat temu ... -
@dovco_handf Była to najdłuższa możliwa liga (24-zespołowa), a losy zwycięstwa rozstrzygnęły się dopiero w ostatniej kolejce. Brawo @tristan1982 i @borynos za pasjonującą walkę do końca i oczywiście również gratulacje dla zwycięzcy pucharu @Lhundaeion
-
Dziękuję wszystkim za grę.
Wygrać w tak doborowym towarzystwie to na prawdę wielki sukces.
dużym osiągnięciem jest też w tej lidze 29 meczów bez porażki w tak silnej lidze
Przy okazji w tej lidze udało mi się osiągnąć kilka rekordów jak np wartość kadry 1,979mln czy siła wyjściowej jedenastki: 1310 - śr. 119 które póki co są najlepszymi osiągnięciami w polskim OSMie
Na szczegóły zapraszam do działu rekordów. -
36 sezon : Liga Indonezyjska:
Puchar zdobywa koleżanka @TalaLala (Jak zwykle w ostatnim czasie nie jest mi dane sięgnąć po tę trofeum
) -
Gościu się chyba na mnie uparł.. druga liga jak obozy mi sadzi:
Pierwszy mecz:
W rewanżu już mu odpowiedziałem:
Trzeci raz w pucharze już nie odpalił ;D aż dziw bierze, że reda nie wyłapał:
-
Bo bardzo nieudanej drugiej polowie ligi w MPP, powoli zaczynają mi wchodzic ustawienia, taka oto dzisiejsza perelka (rywala nie trzeba nikomu przedstawiac )