Ligi w których gramy
-
Jeśli panowie gracie ligę gdzie kończycie ja na dzień przed startem MP dajcie znać.Mogę dołączyć.Szkoda żeby slot stał pusty,a jest kilkanaście dnii jeszcze do mistrzostw
-
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
Jeśli panowie gracie ligę gdzie kończycie ja na dzień przed startem MP dajcie znać.Mogę dołączyć.Szkoda żeby slot stał pusty,a jest kilkanaście dnii jeszcze do mistrzostw
W sumie też bym dołączył
-
@didierluk zawsze możesz do Sudanu się wbić
-
@toomanyways
Ale dzisiaj dostałem niespodziewanego gonga od maxelino i to u siebie -
@pimus1910 Mimo Twojej przewagi udało mu się wygrać
-
@toomanyways
Do tego to się akurat ostatnio przyzwyczaiłem -
Czy jest ktoś zainteresowany dalszą grą w "luźnej lidze"? Jaką ligę byście chcieli? Jak ustawię Azerbejdżan na 8 graczy to zdążymy idealnie na turniej Puchar Polskiej Pierwszej Ligi.
-
@stefan-joptwojmać said in Ligi w których gramy:
Czy jest ktoś zainteresowany dalszą grą w "luźnej lidze"? Jaką ligę byście chcieli? Jak ustawię Azerbejdżan na 8 graczy to zdążymy idealnie na turniej Puchar Polskiej Pierwszej Ligi.
Jestem zainteresowany , może być Azerbejdżan .
-
@Dovco_HandF kojarzysz co to za gość prowadzi w Twojej lidze?
Szczerze mówiąc trochę mnie zastanawia jakim cudem gość z rozegranymi 32 meczami sobie tak dobrze radzi. W końcu obsada nie byle jaka. Multikonto albo jakiś zbanowany zaczyna od nowa? -
Okej to gramy w Azerbejdżanie. Jest w nim tylko 8 klubów, więc dostępnych będzie tylko 7, zapowiada się ciekawa liga
-
@didierluk może po prostu zapytajcie się goscia czy już grał wcześniej
-
@huzar-shakir Myslisz ze prawde napisze ?
-
@didierluk Z tego co widzę na ten moment to gra swoim 1 subkontem i rozegrał w lidze: 11 meczów, a nie 18. Wskoczył na kogoś miejsce po prostu i dobrze sobie radzi. Ale jak najbardziej jest do ogrania.
-
@dovco_handf Kazdy jest do ogrania
-
@toomanyways Szczeze ? aktualnie widze ze trzeba wiecej farta niz rozumu zeby wygrywac