Ligi w których gramy
-
Gratulacje za wygranie 2 ligi we Francji dla Didierluk :clap_tone1:. To była bardzo emocjonująca liga dla wszystkich którzy wytrwali. Puchar zgarnął Alsamania.
A teraz czas na rewanż w 3 francuskiej lidze . -
Niedawno wystartowała liga Polskiej Akademii Menadżerów u @Dovco_HandF
Sytuacja po 2 kolejkach wygląda następująco
Być może moja strategia kupowania emerytów zda egzamin.
-
@kruk94 Moje marzenie się powoli spełnia w PAM - wszyscy mnie wyprzedzają w lidze, poza botami .
-
@maloba Posiadanie piłki ponad 70% rzadko się widzi :clap_tone1:.
-
Kolejny już 17 sezon rusza już dziś,wieczorem .
Może komuś uda się przerwać moje panowanie we własnej lidze.
Powodzenia !!!
-
@huzar-shakir
Zaraz, zaraz w przedostatnim sezonie mi udało się Ciebie zatrzymać -
@havsky said in Ligi w których gramy:
@huzar-shakir
Zaraz, zaraz w przedostatnim sezonie mi udało się Ciebie zatrzymaćStop !!! To była niemiecka Bundesliga @Dovco_HandF ;),a to już inna liga
-
@huzar-shakir
To też, ale następny był jeszcze Twój sos duński -
@havsky zgadza się ,jednak to nie jest główne konto.nie przywiązuje do niego zbytnio uwagi,chyba,że gramy w bitwach bądź innych turniejach.co jednak nie oznacza że nie wygrałeś
-
@huzar-shakir
Jeszcze powalczymy razem Póki co nie mam wolnego slotu, ale zawitam jeszcze w Twojej lidze, podobnie jak w lidze @Dovco_HandF bo zawsze jest tu bardzo dobra obsada i przyjemnie sie gra. Emocje czesto sa wieksze niz w turniejach -
W Argentynie mam dziwne skłonności do remisów w ostatnich dniach , dziś obóz na obóz z Racing 1:
-
@łukasz-wierzbowski Leicester City, Leicester City! Mój pierwszy sezon:flag_gb: i już puchar. Dziś ostatni mecz z Czerwonymi Diabłami, w lidze 1 pkt. do :digit_one: miejsca.(Przepraszam za brak screena)
-
U mnie wczoraj w nocy mecz-masakra z botem, przez co straciłem lidera w lidze. Nie dość, że zostałem wy-kartkowany (4 żółte + 2 czerwone) to jeszcze dostałem gratis dwie ciężkie kontuzje + wysoka skuteczność u bota, grającego na wyjeździe.
Dodam tylko, że zagrałem normalnie i taka sieczka przy czerwonym sędzim! Trzeba było grać ostrożnie chyba .
-
@dovco_handf Widziałem ten mecz sądziłem, że zagrałes ostro xd
-
-
@daroo933 Gdybym zagrał agresywnie ( a nigdy nie gram tak z botem, albo normalnie, albo ostrożnie) to mógłbym mieć pretensje tylko do siebie .
-
@stefan-joptwojmać said in Ligi w których gramy:
Taka sytuacja wczoraj w MP. Zagrałem normalnie ze średnim pressingiem i taki kwiatek:
Twój bot to cię nawet załatwił posiadaniem piłki .
-
W retro to normalne, gdy gra się na wyjeździe i dostaje czerwo w 6 minucie, gdzie nie mam żadnej przewagi w składzie. Przeciwnik wyczarował jakieś 433A i pozamiatane.