Ligi w których gramy
-
@dovco_handf Widziałem ten mecz sądziłem, że zagrałes ostro xd
-
-
@daroo933 Gdybym zagrał agresywnie ( a nigdy nie gram tak z botem, albo normalnie, albo ostrożnie) to mógłbym mieć pretensje tylko do siebie .
-
@stefan-joptwojmać said in Ligi w których gramy:
Taka sytuacja wczoraj w MP. Zagrałem normalnie ze średnim pressingiem i taki kwiatek:
Twój bot to cię nawet załatwił posiadaniem piłki .
-
W retro to normalne, gdy gra się na wyjeździe i dostaje czerwo w 6 minucie, gdzie nie mam żadnej przewagi w składzie. Przeciwnik wyczarował jakieś 433A i pozamiatane.
-
@stefan-joptwojmać Takie pechowe mecze były/są/ będą. Nie należy nimi się przejmować, tylko śmiać i grać dalej, bo nic na to nie poradzimy .
-
@stefan-joptwojmać tam u Ciebie to ładna zadyma była jak już przepychanki i bańki w 5 minucie haha xD
-
@daroo933 said in Ligi w których gramy:
@stefan-joptwojmać tam u Ciebie to ładna zadyma była jak już przepychanki i bańki w 5 minucie haha xD
Szkoda, że tylko ja zostałem ukarany. Cóż sędzia..
-
Wczorajszy mecz w Anglii ,przerwalem zwycieska passę Newcastle United
-
@łukasz-wierzbowski Takie mecze cieszą najbardziej, jak komuś krwi się napsuje nieoczekiwanie ze szczytu ligowej tabeli
-
Ciekawi mnie dlaczego jestem tak nisko na liście menago
-
- Masz cel 6, jak byś grał celem 15 byś miał znacznie więcej punktów.
- W lidze na 18 drużyn jest tylko 6 graczy
- Mała różnica punktów w tabeli/lidze
- Nie wiem jaka aktywność tych graczy czy zawsze się logują i czy robią transfery.
- Nie wiem jak daleko jesteś w Pucharze i kiedy doszedłeś do ligi jednak wszystko ma znaczenie
-
@damiś27 said in Ligi w których gramy:
- Masz cel 6, jak byś grał celem 15 byś miał znacznie więcej punktów.
- W lidze na 18 drużyn jest tylko 6 graczy
- Mała różnica punktów w tabeli/lidze
- Nie wiem jaka aktywność tych graczy czy zawsze się logują i czy robią transfery.
- Nie wiem jak daleko jesteś w Pucharze i kiedy doszedłeś do ligi jednak wszystko ma znaczenie
Ech czasem ta gra bywa niesprawiedliwa haha
-
@łukasz-wierzbowski Pytanie:czy ktoś gra lub grał w lidze Pokemon i jakie wrażenia.
-
@rybusmaster Ja grałem, ogólnie bez szału bo nie ma transferów, ale nawet dobrze się trenuje zawodników, tylko że jest dobry powyżej 80 ovr na każdej pozycji, a reszta ok. 70 ovr. Ale lepiej się gra niż w retro.
-
Nie , jeszcze nie zdarzyło mi się grać ale zapewne spróbuję
-
Obóz jednak nie zawsze pomaga
-
@ToomAnyWays nie tylko nie pomaga. Ja bym powiedział, że czasem nawet pogarsza sytuacje
-
Mecz derbowy z @huzar-shakir
-
Jak zauważyłem, że logował się dopiero o 11 to ustawiłem się trochę bardziej ofensywnie, bo myślałem, że nie wziął zgrupowania, sam tajny Ale i tak było blisko