Ligi w których gramy
-
@stefan-joptwojmać Mialbys ciezko w takim razie
-
Tak czy siak niebawem będę znał odpowiedź
-
Ruszył nasz turniej więc luźna liga nie będzie kontynuowana:)
-
@stefan-joptwojmać nawet w trakcie Ligi majac rowno pkt i bilans pierwszy jest ten co strzelil wiecej goli . bezposrednie pojedynki nie maja znaczenia , watpie zeby silnik segregowal mecze i ustalal kolejnosc w tabeli .
-
Dla was dopytałem się u góry i sytuacja przedstawia się tak
W pierwszej kolejności liczą się:
- zdobyte punkty
- różnica bramek
- większa liczba strzelonych goli
- kolejność alfabetyczna - Angielska nazwa zespołu
-
kolejność alfabetyczna - Angielska nazwa zespołu --
21 wiek i o kolejnosci w przypadku wyrownanej walki decyduje pierwsza literka ??? absurd !!!
-
No z tą kolejnością alfabetyczną to trochę dziwne.
-
@stefan-joptwojmać dzięki,
moze dziwne że z tą kolejnością alfabetyczną ale na pewno bardzo rzadko się zdarza żeby punkty, różnica i ilośc bramek po całym sezonie były takie same u dwóch drużyn. -
@maloba said in Ligi w których gramy:
kolejność alfabetyczna - Angielska nazwa zespołu --
21 wiek i o kolejnosci w przypadku wyrownanej walki decyduje pierwsza literka ??? absurd !!!
Świat jest pełen absurdów, więc dlaczego ta dziedzina ma robić wyjątek? Takie informacje dostałem od admina tej gry, więc możecie spokojnie im zaufać;)
-
Gratulacje za wygranie 2 ligi we Francji dla Didierluk :clap_tone1:. To była bardzo emocjonująca liga dla wszystkich którzy wytrwali. Puchar zgarnął Alsamania.
A teraz czas na rewanż w 3 francuskiej lidze . -
Niedawno wystartowała liga Polskiej Akademii Menadżerów u @Dovco_HandF
Sytuacja po 2 kolejkach wygląda następująco
Być może moja strategia kupowania emerytów zda egzamin.
-
@kruk94 Moje marzenie się powoli spełnia w PAM - wszyscy mnie wyprzedzają w lidze, poza botami .
-
@maloba Posiadanie piłki ponad 70% rzadko się widzi :clap_tone1:.
-
Kolejny już 17 sezon rusza już dziś,wieczorem .
Może komuś uda się przerwać moje panowanie we własnej lidze.
Powodzenia !!!
-
@huzar-shakir
Zaraz, zaraz w przedostatnim sezonie mi udało się Ciebie zatrzymać -
@havsky said in Ligi w których gramy:
@huzar-shakir
Zaraz, zaraz w przedostatnim sezonie mi udało się Ciebie zatrzymaćStop !!! To była niemiecka Bundesliga @Dovco_HandF ;),a to już inna liga
-
@huzar-shakir
To też, ale następny był jeszcze Twój sos duński -
@havsky zgadza się ,jednak to nie jest główne konto.nie przywiązuje do niego zbytnio uwagi,chyba,że gramy w bitwach bądź innych turniejach.co jednak nie oznacza że nie wygrałeś
-
@huzar-shakir
Jeszcze powalczymy razem Póki co nie mam wolnego slotu, ale zawitam jeszcze w Twojej lidze, podobnie jak w lidze @Dovco_HandF bo zawsze jest tu bardzo dobra obsada i przyjemnie sie gra. Emocje czesto sa wieksze niz w turniejach