Ligi w których gramy
-
Jak ja tego nie wygrałem? :thinking:
-
@mati-colchoner Niestety stary, życie bywa czasem okrutne
-
@mati-colchoner said in Ligi w których gramy:
Jak ja tego nie wygrałem? :thinking:
Przy 8 strzałach jest dużo prawdopodobieństwo straty bramki niestety, a wydaje mi się, że za mały pressing dałeś stąd ta nieskuteczność, ale to moje takie prywatne zdanie w dodatku nie wiem jakim ustawieniem grałeś
-
@marcin657827 taki Roberto Carlos 21 wieku
-
W ciągu 3 ostatnich dni w 3 ligach dostałem 3 obozy, codziennie po jednym, 2-1 dla mnie
-
@łukasz-wierzbowski Ty też grałeś obozem więc szanse były wyrównane.gdybyś pochwalił się pokonaniem obozu grając na czysto mecz po meczu byłoby to nie lada osiągniecie.
-
Tak udało mi się niestety tylko raz bądź dwa w karierze
-
@łukasz-wierzbowski przeciw obozowi nigdy nie jest łatwo grając na czysto.
-
@huzar-shakir
To prawda, często mmając nawet lepsze statystyki przegrywa się taki mecz. -
@łukasz-wierzbowski ty kolega chciał u mnie obóz na obóz jakos mu nie wyszło xD
-
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
@suchy998 Ładny wyniczek.Rzadko spotykany .Z drugiej strony twój rywal musi być niesamowicie słaby.
Pewnie bez obozu by wygrał to @suchy998
-
@daroo933 said in Ligi w których gramy:
@suchy998 Ładny wyniczek.Rzadko spotykany .Z drugiej strony twój rywal musi być niesamowicie słaby.
Ja też obozem na obóz odpowiadam chyba, że nie mogę być na symulacji i gość mnie zaskoczy;p
-
@stefan-joptwojmać
U siebie zazwyczaj grając przeciwko obozowi się wygrywa, oczywiście zależy jaki rywal. -
@byku-duma-warmii said in Ligi w których gramy:
@stefan-joptwojmać
U siebie zazwyczaj grając przeciwko obozowi się wygrywa, oczywiście zależy jaki rywal.Na wyjeździe też często się wygrywa w zwykłych ligach;)
-
@stefan-joptwojmać
Masz rację :slight_smile: -
@stefan-joptwojmać said in Ligi w których gramy:
@daroo933 said in Ligi w których gramy:
Ja też obozem na obóz odpowiadam chyba, że nie mogę być na symulacji i gość mnie zaskoczy;p
Różnie to bywa raz się wygrywa raz przegrywa