Ligi w których gramy
-
Bramkarz w obu meczach zagrał na 4, więc jak staje otworem do klientów to trudno wymagać: P
-
Sam nie wiem jak to możliwe ale moja sytuacja jest bardzo fajna jak narazie, taka passa mogłaby trwać wiecznie
BRAZYLIA :flag_br: 15/20 menago 1300 pkt jak do tej pory i tabelkaTUNEZJA :flag_tn: 13/16 menago 1980 pkt do tej pory
-
@łukasz-wierzbowski za wiele to tych punktów niema.jednakże lider tu i tam.brawo.
-
@huzar-shakir no niestety nie ma, ale w Brazylii 43 dni a za mną 10 więc jest szansa na wybicie nawet 6000k tylko że drugi dzień z rzędu druga wielka "gwiazda" składa rezygnację po jednej porażce, irytujący są tacy menago co tylko zajmują miejsce lepszym graczom a po pierwszej porażce od razu uciekają z gry
-
@łukasz-wierzbowski przestraszył się bądź zrezygnował dla bitwy.
-
@huzar-shakir przestraszyl się? Czego heh? ja nie gryze xd a tak na serio to gdyby nie te rezygnacje to ligi byłyby pełne kurde, a co do tego co mówisz to jeśli już wiedział że czeka go jakas bitwa to mógł nie dołączać, choć szczerze to wątpię że któryś odszedł dla bitwy bo każdy rezygnowal po porażce a ci najlepsi w tych ligach są w grze mam nadzieję że uda mi się utrzymać jak najdłużej passę bez porażek
-
@łukasz-wierzbowski jeśli chcesz przegrać mecz zapraszam do ligii Irlandii Północnej .tu masz szansę zagrać z całkiem niezlymi menago
-
@huzar-shakir tym razem dołączyłbym aczkolwiek nie mam wolnego slotu, najbliższy za 9 dni tyle że tam to ja bym przegrał wszystkie mecze
-
@łukasz-wierzbowski niekoniecznie.nie jesteśmy maszynami.cel 1 czeka
-
@łukasz-wierzbowski
Często na porażkach człowiek najwięcej się uczy. -
@byku-duma-warmii dobrze mówisz,ale i z najlepszymi można wygrać.ostatnie moje ligi były bardzo dobrze obsadzone a mimo to podium było,teraz strach się bać zagrać we własnej lidze
-
@byku-duma-warmii to też prawda, gra przeciwko polskiej i światowej czołówce OSM to na pewno byłaby świetna okazja do poprawy swoich umiejętności, nie chciałem zakładać niepotrzebnych tematów na FORUM a wiem że w najbliższych dniach będę odwiedzał grę i forum rzadko, więc tutaj chciałbym życzyc całej polskiej społeczności OSM WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, aby w przyszłym roku to polscy gracze zdominowali
Mistrzostwa Świata WCC, WNT i każdy inny turniej! -
Ładnie liga nam się zaczęła, same wyjazdowe zwycięstwa:
-
Wczorajszy meczyk ze znanym już na tym forum Arabem
-
@toomanyways Ty wiesz że on prawie nie wygrał
-
@huzar-shakir Zbyt nonszalancko podszedłem do tego meczu, ale udało się.
-
3 liga grupowa PAM za nami :ok_hand_tone1:
-
Coś sypią się na mnie te obozy.
-
Następny obóz, póki co udaje mi się odpowiedzieć czy to u siebie czy to an wyjeździe!
-
Eh ci obozowicze XD