Ligi w których gramy
-
Obóz jednak nie zawsze pomaga
-
@ToomAnyWays nie tylko nie pomaga. Ja bym powiedział, że czasem nawet pogarsza sytuacje
-
Mecz derbowy z @huzar-shakir
-
Jak zauważyłem, że logował się dopiero o 11 to ustawiłem się trochę bardziej ofensywnie, bo myślałem, że nie wziął zgrupowania, sam tajny Ale i tak było blisko -
@radek12_19 Czerwo nie wpłynęło na wynik, wpadło po bramce.
-
Niecodzienna sytuacja dziś w Anglii przegrywalem 1:4...wynik końcowy zobaczcie sami
-
@łukasz-wierzbowski
Ależ ciekawie musiało się to oglądać -
@byku-duma-warmii 10 bramek w tak wyrównanym meczu należy do rzadkości w OSM
-
@didierluk
Ja za pewne też bym tak zrobił -
-
@didierluk Miałem to samo wczoraj w lidze grupowej jak Bale wystawiłem do pierwszego składu zaraz po zakupie i od razu kontuzja +6.
-
60% niezła skuteczność gościa
-
Apropo skuteczności to mam tutaj takie dwie perełki:D
-
@stefan-joptwojmać
Widać szczęście Ci chyba nie sprzyja :slight_frown:. -
@byku-duma-warmii said in Ligi w których gramy:
@stefan-joptwojmać
Widać szczęście Ci chyba nie sprzyja :slight_frown:.Szczęście sprzyja lepszym
-
Bramkarz w obu meczach zagrał na 4, więc jak staje otworem do klientów to trudno wymagać: P
-
Sam nie wiem jak to możliwe ale moja sytuacja jest bardzo fajna jak narazie, taka passa mogłaby trwać wiecznie
BRAZYLIA :flag_br: 15/20 menago 1300 pkt jak do tej pory i tabelkaTUNEZJA :flag_tn: 13/16 menago 1980 pkt do tej pory
-
@łukasz-wierzbowski za wiele to tych punktów niema.jednakże lider tu i tam.brawo.
-
@huzar-shakir no niestety nie ma, ale w Brazylii 43 dni a za mną 10 więc jest szansa na wybicie nawet 6000k tylko że drugi dzień z rzędu druga wielka "gwiazda" składa rezygnację po jednej porażce, irytujący są tacy menago co tylko zajmują miejsce lepszym graczom a po pierwszej porażce od razu uciekają z gry