Ligi w których gramy
-
Niesamowita liga.. prowadziłem przez dłuższy czas, a na 7 kolejek przed końcem koleś mi odjechał na 4 pkt.. i w ostatniej kolejce cyk na fotel mistrzowski Strasznie dużo punktów straciłem, ale i też monety oszczędzałem, czekam i czekam na promocję i nic
-
Jeszcze nie zdążyło mi się żebym w jednej rundzie nie stracił bramki.Dla mnie jest to nowość .
W punktach menago też oki.
-
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
Jeszcze nie zdążyło mi się żebym w jednej rundzie nie stracił bramki.Dla mnie jest to nowość .
Wymiatasz Przemo .
-
Australia wygrana choć lekko nie było
-
Grupa PAM ,w zakończonej wczoraj swojej lidze grupowej była dla mnie bardzo gościnna
Wielkie dzięki wszystkim za wspólną grę
Niestety w kolejnej edycji nie zagram , ponieważ robię krótką przerwę od OSM. Mam nadzieję jednak, że jeszcze kiedyś w jakiejś kolejnej edycji zagram , oczywiście o ile zostanę zaproszony -
@cezarro
I pierwsza dziesiątka z punktami menadżerskimi:
-
Łotwa-Dawno już nie działo się tak wiele w mojej lidze
-
Moje największe zwycięstwo w pucharze, mimo defensywnego ustawienia
-
@szeregowiec
Słabo -
@szeregowiec Imponująca skuteczność!
-
Od jakiegoś czasu można zdobyć do kolekcji unikatowy Puchar za wygranie Ligi Mistrzów, dokładnie taki jak ten:
Gdzie znajduje się ta liga, nadal w fazie testowej? Dokładnie w tym miejscu pod nazwą Beta:
Do wyboru jest 8 grup od A do H, jak w realnej Lidze Mistrzów. Cele są nr 1, 2 i 3. Ale póki co, jest to bez znaczenia, bo w historii waszych występów nie pokazuje czy zaliczyliście cel czy nie - liczy się tylko zwycięstwo. Warto więc wziąć sobie na próbę jakiś konkret do gry w postaci celu nr 1. Ja wziąłem cel nr 3 i miałem kilka meczów naprawdę mocno zaciętych, a w fazie pucharowej dwa razy - w tym finał - wygrałem po karnych.
W fazie grupowej są cztery kluby w grupie, gra się trzy mecze u siebie i trzy na wyjeździe, potem dwa najlepsze zespoły z każdej grupy wchodzą do fazy pucharowej: jest 1 runda, ćwierćfinał, półfinał i oczywiście finał. Trzeba być przygotowanym na grę ze zgrupowaniami, są one odblokowane. Tak jak zresztą wszystkie pozostałe funkcje, więc lekko nie jest. Ale to pierwsza taka liga w OSM, gdzie po fazie grupowej przechodzi się do fazy pucharowej, w której jeden mecz decyduje o być, albo nie być. Gra się więc minimum 6 meczów, a maximum 10. Myślę, że to będzie świetna alternatywa do rozgrywania lig grupowych w przyszlości jak będzie można samemu zakładać ligi. Na razie OSM jest Moderatorem Lig. Ale już dziś warto skosztować tego produktu, moim zdaniem, tak zresztą od dawna oczekiwanego przez graczy jak OSM długie i szerokie . -
-
Właśnie zakończyłem ligę w której rywale sypali mnie obozami ale mimo to niewiele im to dało
-
@marcin6578 Musiałeś podpaść graczowi który prowadził drużynę FELDA
-
@Marcin6578 Willtheiss i Willyan 96 Theiss to nie jest czasem jeden i ten sam gracz ? Strasznie podobne nazwy ...
-
@huzar-shakir Nie wiem i nie mam czasu żeby teraz dochodzić
@Mati-Colchoner trochę monet na mnie wykorzystał a ani razu nie wygrał, szkoda gościa -
półmetek sezonu w Chińskiej u @suchy998
-
półmetek amerykańskiej ligii.zastanawiam się czy wraz z mistrzem @stb411 uda nam się zachować miano niepokananych do końca rozgrywek jest na to nawet szansa,jedni się logują jak chcą, albo w ogóle.zdarzają się jednak przypadki że ktoryś z rywali odpali oboz,więc może być z tym róznie
-
Półmetek 1 ligi polskiej na moim glownym slocie