Ligi w których gramy
-
@huzar-shakir
To prawda, często mmając nawet lepsze statystyki przegrywa się taki mecz. -
@łukasz-wierzbowski ty kolega chciał u mnie obóz na obóz jakos mu nie wyszło xD
-
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
@suchy998 Ładny wyniczek.Rzadko spotykany .Z drugiej strony twój rywal musi być niesamowicie słaby.
Pewnie bez obozu by wygrał to @suchy998
-
@daroo933 said in Ligi w których gramy:
@suchy998 Ładny wyniczek.Rzadko spotykany .Z drugiej strony twój rywal musi być niesamowicie słaby.
Ja też obozem na obóz odpowiadam chyba, że nie mogę być na symulacji i gość mnie zaskoczy;p
-
@stefan-joptwojmać
U siebie zazwyczaj grając przeciwko obozowi się wygrywa, oczywiście zależy jaki rywal. -
@byku-duma-warmii said in Ligi w których gramy:
@stefan-joptwojmać
U siebie zazwyczaj grając przeciwko obozowi się wygrywa, oczywiście zależy jaki rywal.Na wyjeździe też często się wygrywa w zwykłych ligach;)
-
@stefan-joptwojmać
Masz rację :slight_smile: -
@stefan-joptwojmać said in Ligi w których gramy:
@daroo933 said in Ligi w których gramy:
Ja też obozem na obóz odpowiadam chyba, że nie mogę być na symulacji i gość mnie zaskoczy;p
Różnie to bywa raz się wygrywa raz przegrywa
-
chyba sie nie zdecydował xD
-
@suchy998 Powiem Ci szczerze że nie warto czytać za co dostali piłkarze kartki.
Często można się pośmiać za co dostają kartki piłkarze.
Oczywiście też są dziwne rzeczy i można za nie dostać kartkę lub rzeczy nie spotykane w realiach piłki nożnej lub bardzo rzadko
Dziś też dostałem czerwoną w bitwie w WCC... Za co to można przeczytać
-
Już mi niedużo do osiągnięcia, a koleś odpala się na mnie już po raz drugi:|
Tak się zakończył pierwszy mecz, ale w statystykach tak różowo nie wyglądało:P
-
No i po serii, dość powiedzieć, że prowadziłem 2:0:(
Tymi obozami potrafią zabić tak piękną ligę:
-
Dwa slowa na tematy wazne po pierwsze primo juz dawno mi nie weszedl taki wynik , naprawde dawno nie wiem jak wam. Chyba Osm mocno ograniczylo takie rarytasy . Po drugie primo , nie rozumiem ludzi ktorzy dostana lomot w dwoch meczach i juz ich nie ma ?! Osm pozwala na uciekanie z lig zbyt czesto powinno sie to odbywac bardziej rygorystycznie !!
-
@maloba Czasem cała liga niemal się opróżnia po pierwszych 3-4 kolejkach
-
Myślę, że blokada slotu do czasu zakończenia opuszczonej ligi ograniczyłaby znacznie dezercję.
-
@luqas75 said in Ligi w których gramy:
Myślę, że blokada slotu do czasu zakończenia opuszczonej ligi ograniczyłaby znacznie dezercję.
Fajny pomysł :thumbsup_tone1:.
-
@luqas75 said in Ligi w których gramy:
Jest to fajne rozwiązanie lecz niestety czasami mamy potrzebę zwolnienia slotu dla grupy, gdy ktoś się wykruszy.