Ligi w których gramy
-
-
Zakończyła sie kolejna edycja Ligi grupowej Polish Warriors. Udało mi się wygrać natomiast puchar zgarnął @Siarkowy-Mag
-
@Didierluk @picia2407 trzy razy po 0-1 przegrał, a w pozostałych spotkaniach nie stracił bramki.Wynik godny uwagi
-
28 grudnia rozpoczyna sie 3 sezon rozgrywek w mojej lidze, tym razem grac będziemy ligę Brazylijska, co ciekawe az 9 z 20 menadzerow to gracze z..... Indonezji
-
Pięć szóstek takiego wyniku,o jednakowych cyfrach jeszcze nie trafiłem w OSM
-
@huzar-shakir Diabła masz z skóra
-
-
Wczorajszy mecz ligi slowenskiej, mocny rywal z dosyć niezłej grupy , i dosyć rzadko spotykana u mnie skuteczność
-
Dopiero 3 kolejka rozgrywek w Irlandii Płn i juz obóz, w dodatku od reprezentanta Italii w WNT, co ciekawe statystyki delikatnie na moja korzysc.... Moze gdyby nie ten oboz...
-
Dziś znakomity dzień, udany rewanż na reprezentancie grupy Union Of The Supriemes i kadry Włoch oraz reprezentancie Indonezji, graczy grupy Polish Legends
-
4 sezon rozgrywek w mojej lidze za 3 dni, zapowiada się emocjonująca rywalizacja , do obsady dołączył świetny gracz - Triarius
-
@Triarius to świetny gracz,niejednokrotnie z nim rywalizowałem i należy przyznać, ma chlopak talent .
-
@Łukasz-Wierzbowski @huzar-shakir thank you, friends!