Ligi w których gramy
-
@stefan-joptwojmać konkret, musiało się fajnie oglądać meczyk na fonie
-
@borynos said in Ligi w których gramy:
@stefan-joptwojmać konkret, musiało się fajnie oglądać meczyk na fonie
Nawet nawet, chociaż gola straciłem w 10 minucie, potem wyrównałem w 12, a w 16 dostał czerwo:P
-
u nas w grupowej lecą sierpy
-
@marcin657827 punkty pierwszej czwórki bekowo
-
U nas w grupowej nadal niezła bitka
-
@marcin657827 said in Ligi w których gramy:
U nas w grupowej nadal niezła bitka
Powinieneś wygrać tą ligę bez problemu gdyż poza Tobą grają same ogórasy niestety
-
@marcin657827 said in Ligi w których gramy:
@cezarro te ogórasy ogrywali juz czołówkę polskiego OSM panie Cezarro
Słusznie, czasami jakiemuś ogórasowi udaje się naprawdę zabłysnąć , wiec chciałem tutaj przypomnieć że to własnie ja jestem pomysłodawcą prestiżowej i cenionej nagrody , czyli "Złotego Ogórka". To zaszczytne wyróżnienie przyznawane jest tylko wyróżniającym się ogórasom i ma na celu docenienie ich osiągnięć ,oraz dowartościowanie i zmotywowanie do dalszego rozwoju. Do tej pory nagrodę powyższą otrzymały jedynie 2 osoby:
Do każdej nagrody dodawany jest załącznik w postaci 0,5l. "ogórkówki"
Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł kogo można by jeszcze uhonorować tą zaszczytną nagrodą to proszę o jakieś info .
-
@daroo933 said in Ligi w których gramy:
@cezarro Szkoda, że gdy zaczynałem nie było tych nagród byłbym murowanym faworytem do złotego ogórasa
No masz czego żałować
Od teraz nagroda będzie miała nową,ulepszoną szatę graficzną . Mam nadzieję że przypadnie wszystkim do gustu
-
@cezarro said in Ligi w których gramy:
Za nami niesłychanie emocjonujące mecze półfinału pucharu ligi W pierwszym półfinale zespół prowadzony przez radek12_19 wygrał pomimo otrzymania czerwonej kartki przez jego zawodnika , a drugi półfinał rozstrzygnął się dopiero po dogrywce.
W obu przypadkach wyjazdowe 451 okazało się lepsze niż domowe 433A .Finał Pucharu Ligi rozstrzygnięty
Tym razem starły się ustawienia 451 po obu stronach oraz obóz przeciwko obozowi.
Trochę mnie @radek12_19 zaskoczył tym swoim obozem ,na szczęście zdążyłem w porę zareagować
-
@cezarro Nie brałem obozu ani razu w sezonie, więc postanowiłem go wykorzystać w tak ważnym meczu jak finał pucharu. Oczywiście liczyłem się z tym, że odpowiesz tym samym. Gratuluję wygranej Zagrałem dobry mecz, ale najważniejsza statystyka, bramki nie po mojej stronie.
-
@radek12_19 ogólnie bardzo fajna i wyrównana liga.. Dziś ostatnia kolejka wrzuci się jakieś podsumowanie i liczę na kolejną lige w tak zacnym gronie
-
@radek12_19 said in Ligi w których gramy:
@cezarro Nie brałem obozu ani razu w sezonie, więc postanowiłem go wykorzystać w tak ważnym meczu jak finał pucharu. Oczywiście liczyłem się z tym, że odpowiesz tym samym. Gratuluję wygranej Zagrałem dobry mecz, ale najważniejsza statystyka, bramki nie po mojej stronie.
Dzięki , po prostu w tym meczu szczęście było po mojej stronie
-
@daroo933 said in Ligi w których gramy:
@radek12_19 ogólnie bardzo fajna i wyrównana liga.. Dziś ostatnia kolejka wrzuci się jakieś podsumowanie i liczę na kolejną lige w tak zacnym gronie
Liga zacna szkoda, że dołączyłem dopiero w 26 kolejce;)