Ligi w których gramy
-
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
@dovco_handf said in Ligi w których gramy:
@huzar-shakir Ha,ha, dzięki. Jak napisałeś - najlepsze czasy mojej gry w OSM to była wersja 2.0 .
A ja Ci powiem jedno Jerzy-podczas gdy młodzi gniewni szumnie wybijają się w grę często szybko wcześniej skończą "karierę" aniżeli ją zaczną .nie to co my,dinozaury polskiego OSM, gramy , gramy i grać będziemy, bez względu na to jak nam będzie szło (bądź i nie ) .
Co prawda, to prawda .
-
@dovco_handf ja kończę "karierę" w 2061 roku,akurat stuknie mi wtedy 50 lat gry
-
Szkoda, że w osm nie ma czegoś takiego, co pokazuje ile na bilety/monety się przepuściło w "swojej karierze".
-
@stefan-joptwojmać said in Ligi w których gramy:
Szkoda, że w osm nie ma czegoś takiego, co pokazuje ile na bilety/monety się przepuściło w "swojej karierze".
To by większość miała już dobre auto z tego
-
Są tacy, co widzą takie dane .
-
@dovco_handf said in Ligi w których gramy:
Są tacy, co widzą takie dane .
Ty to widzisz więc ja bym na priv chciał się dowiedzieć ile przeznaczyłem na grę
-
@huzar-shakir Nie ma problemu, ale jutro ci policzę i każdemu, kto by chciał wiedzieć - również na priv mogę przekazać informację, ile kto wydał chajsu na te wsystkie ligi dotąd rozegrane.
-
@dovco_handf zapewne mało kto liczy ,to co zainwestowane w grę, jednak ciekawość zwycięża
-
@cezarro warto dołączyć
Dostać łomot w silnie obsadzonej lidze to sama przyjemnośćPewnie że warto . Każdy może jeszcze dołączyć jeżeli chce .
-
Wczoraj wyprobowalem nowe ustawienie, z góry mówię że gracz niezbyt aktywny ale wynik i przede wszystkim skuteczność mnie zaszokowaly
-
@łukasz-wierzbowski pozazdrościć wyniku można
-
@łukasz-wierzbowski said in Ligi w których gramy:
Wczoraj wyprobowalem nowe ustawienie, z góry mówię że gracz niezbyt aktywny ale wynik i przede wszystkim skuteczność mnie zaszokowaly
Bardzo ładnie ,jednak Twoje nowe ustawienie niekoniecznie musi się sprawdzić w kolejnym meczu/meczach. Zależy z jak ustawionym przeciwnikiem będziesz grał. Jeżeli z jakimś ogórasem to może być okey ,ale gdy trafisz na kogoś bardziej doświadczonego wtedy może być nieco gorzej. Na kimś jednak trzeba testować swoje nowe taksy ,a najlepiej się testuje na ogórasach W tej grze oprawiłem już całe tony ogórasów , np. ostatnio wczoraj :
-
@cezarro said in Ligi w których gramy:
@łukasz-wierzbowski said in Ligi w których gramy:
Bardzo ładnie ,jednak Twoje nowe ustawienie niekoniecznie musi się sprawdzić w kolejnym meczu/meczach. Zależy z jak ustawionym przeciwnikiem będziesz grał. Jeżeli z jakimś ogórasem to może być okey ,ale gdy trafisz na kogoś bardziej doświadczonego wtedy może być nieco gorzej. Na kimś jednak trzeba testować swoje nowe taksy ,a najlepiej się testuje na ogórasach W tej grze oprawiłem już całe tony ogórasów , np. ostatnio wczoraj :
Mam nadzieję że się sprawdzi,z mocniejszym rywalem wiadomo trzeba coś specjalnego póki co drugi "ogóras" pykniety, będę kombinował dalej wynik przy 451 piękny u Ciebie
-
@cezarro said in Ligi w których gramy:
Półmetek rozgrywek w lidze brazylijskiej w której większość obsady stanowią menadżerowie z grupy Husaria_PL . Kilku menadżerów zagranicznych było ale się zmyło .Za wysoki poziom
Za nami niesłychanie emocjonujące mecze półfinału pucharu ligi W pierwszym półfinale zespół prowadzony przez radek12_19 wygrał pomimo otrzymania czerwonej kartki przez jego zawodnika , a drugi półfinał rozstrzygnął się dopiero po dogrywce.
W obu przypadkach wyjazdowe 451 okazało się lepsze niż domowe 433A .
-
Dawno nie osiągnąłem takiego wyniku z aktywnym rywalem grającym kolejny sezon w czołówce ligi i to pomimo jego czerwa w 16min. W poprzednim sezonie przegoniłem go dopiero kilka kolejek przed końcem..