Ligi w których gramy
-
Nie trzeba było długo czekać żeby obsadzić wszystkie zespoły.
Szykują się wielkie emicje tymbardziej że rywale nie byle jacy.(może prócz jednego) -
Jutro startują nasze ligi grupowe
-
@Kamieñ22 said in Ligi w których gramy:
Chyba mam sie z czego cieszycWartosc kadry to nie wszystko ty po obustronnych obozach> Brawo Takie mecze wzmacniają mocno pewność siebie .
Kadra rywala cztery razy silniejsza! Grał mecz u siebie, a wygrywasz ty
-
@Damiś27 said in Ligi w których gramy:
Jutro startują nasze ligi grupowe
Trzy na raz?! To absolutny rekord, to jak Mistrzostwa Grupy Polish eagles
-
Nasza pierwsza liga grupowa Akademii Menadżerów PL (AMP) dobiegła końca. I co to była za walka! Otwarta liga dla gości z Polski i zagranicy ostatecznie zakończyła batalię z czterema wolnymi miejscami (wykopani za brak logowania się). Gra była ciekawa i pełna zwrotów akcji, a sprawa tytułu ważyła się do ostatniej kolejki.
Oto mistrzowie:
@Majkelowich to prawdziwa gwiazda tej grupy. Pierwszy występ i już mistrzostwo w tak doborowym towarzystwie. Warto odnotować, że na najniższym stopniu podium zmieścił się jeszcze @huzar-shakir, aktualny reprezentant Polski i lider nowej grupy, na którego rady i wspracie każdy członek grupy może liczyć na Discordzie grupy .
Puchar ligi zgarnął @radek12_19 pokonując w finale @mietkogl, który wyśmienitą postawą w lidze jako wolny strzelec, został zaproszony do wstąpienia do grupy i rozwijania się razem z wieloma innymi menadżerami w tym arcyciekawym towarzystwie.
Końcowa tabela ligi:
@Majkelowich, grając u siebie przegrał mecz ze mną 0:1 w ostatniej kolejce. Miał tylko 3 punkty przewagi nad @stb411 (reprezentant Polski OSM i niekwestionowana legenda Husarya_PL), ale ten drugi "tylko" zremisował w meczu u siebie z @jon-satan, szefem grupy ALKOHOLICA (ALK) https://pl.onlinesoccermanager.com/Crew/49037#crewmembers, co dało mimo porażki końcowe zwycięstwo w lidze @Majkelowich.
Punktów menadżerskich też można było trochę nakręcić. Poniżej najlepsi:
I na koniec informacja o wartości końcowej składów w lidze włoskiej. Tu sześciu menadżerów złamało granicę pół miliarda, a jeden - wspomniany wyżej zwycięzca Pucharu ligi, przeskoczył miliard!
A już dziś wielu z tych menadżerów rozpocznie zmagania na zapleciu Serie A czyli w Serie B . -
@Dovco_HandF Najlepsza defensywa i najmniej porażek w lidze nie przyniosły oczekiwanego sukcesu .Po sezonie trener poszedł do zwolnienia
-
@everyone
Trochę późno pisze no ale może jeszcze się uda. Ogarnąłem bardzo fajną lige szkocką. Mamy jeszcze kilka wolnych miejsc (Na ten moment 6) i sezon rusza dzisiaj. Zapełnijmy całą ligę po brzegi .
Zapraszam i Pozdrawiam
@Janex123 -
Koniec interesującej Ligi AMP 2 w Serie B we Włoszech.
Terminatorem ligi okazał się grający gościnnie na zaproszenie: @Didierluk z Grupy Polish Warriors. Wielkie brawa dla ciebie za ten popis umiejętności i zgarnięcie trzech pucharków do kolekcji za jedną ligę.
W finale Pucharu wręcz rozbił jednego z moich nowych uczniów, który dotarł aż do ostatniego meczu: @Ravvuu, ale jak przegrywać to z najlepszymi, nie z botami .
Przed nami klasyfikacja menadżerów, którzy dotrwali do końca ligi / liga była długo pełna.
A teraz czas jeszcze na najlepiej punktujących w lidze:
I najwyższe wartości (pokazujemy tych co pobili 0,5 mld EURO) oraz klasyfikacja najlepszych strzelców:
A już dziś w nocy ruszamy z Super Ligą AMP #3 w Anglii i mamy do rozdania 4 zaproszenia do Pucharu Zwycięzców - dla uczestników poprzedniej ligi wjazd bez zaproszenia, pozostali chętni muszą uzyskać ode mnie zgodę na wejście do Super Ligi .
-
@Dovco_HandF Dzięki za wyróżnienie, naprawdę fajna liga Szczególnie ciekawie rywalizowało sie z @PawełPaweł. Przez więkoszść sezonu prawie co kolejka zmienialiśmy sie na fotelu lidera dopiero w końcówce troche odjechałem. Odnośnie finału to szacun dla rywala że dotarł tak daleko z dopiero 13-tą wartością kadry w lidze
-
Udało mi się wygrać Polską (cel 8 ) Mistrzostwa OSM Euro 2020 Ale co to był za walka po wyjściu z grupy z 2 miejsca (przegrałem w grupie z Hiszpanią 1:2)! Najpierw Chorwacja (433a skrzydła) w fazie pucharowej 0:0 i awans po karnych 4:2. Ćwierćfinały i wygrana 0:2 z Anglią (451 strzały). Kolejna ekipa to moja zmora z grupy i wygrana z Hiszpanią tym razem 1:2 dla mnie (5311 kontra). No i wreszcie wielki finał, obozy
z obu stron, czerwona kartka Glika w 70', karne, w regulaminowym czasie 1:1 i wspaniały sukces po nieprawdopodobnie zaciętym turnieju
-
Tym razem rywal nie dał rady
-
Dobiegła końca Super Liga AMP #3 Anglia . Byliśmy świadkami fantastycznych pojedynków na niezwykle wysokim poziomie. Absolutnym terminatorem ligi okazał się aktualny wicemistrz Polski OSM @beyah1985 z PAM: wziął wszystko co było do wzięcia .
Ja skryłem się w jego cieniu na 2 miejscu wraz z @stb411 z HPL na 3 miejscu. Bilet do gry w Pucharze Zwycięzców dostał jeszcze @piotras231 z AG.
Poniżej pozostali świetni menadżerowie, którzy niezwykle wysoko postawili nam poprzeczkę. Dziękujemy za walkę: @PawełPaweł, @Majkelowich, @Pansushe, @Kamson73, @KACPER-Z-BEJURU, @kryminalksg, @Pakooo00, @Fc-Posejdon, @Dido18, @krystian16061994, @MichalSurmik. Dwóch ostatnich pominę, byli do wykopania za brak aktywności, ale w ostatnich dniach już nie dało się ich usunąć.
I jeszcze dorobek punktowy najlepszej 10-tki:
A przed nami kontynuacja rozgrywek we włoskiej Serie A i znowu pobijemy się w eleganckim gronie o następne 4 bilety do Pucharu Zwycięzców. Wszystkich chętnych z wolnymi kontami (o co obecnie nie jest łatwo) - serdecznie zapraszamy
-
Przyjemnie się grało, wymagający menagerowie, oczywiście gratulacje dla zwycięzcy
-
Gościa ewidentnie poniosło... Jak on to robi nie wiem ale mam podejrzenie że przyspiesza treningi, warto wspomnieć że to dopiero sytuacja po 11 kolejce
-
Orientujecie się czy wywalczony awans do pucharu zwycięzców moge zagrać na innym slocie niz tym na ktorym to wywalczylem. Do tej pory gralem zawsze na tym ale nie chce na rankingowym. Bo za dużo pkt nawet za dojscie do finału nie zdobęde.. ktos coś? Pzdr
-
@Maziu90 Gramy zawsze na tym samym slocie.
-
Dzięki, to rezygnuje z kolejnego nie opłacalne punktowo...