Ligi w których gramy
-
@didierluk said in Ligi w których gramy:
@cezarro Bardzo możliwe że ktos, kto walczy z Tobą o mistrzostwo w tej lidze założył drugie konto i objął na chwilę drużynę żeby odebrać Ci punkty.
Też tak myślę ,z moich obserwacji wygląda na to że koleś ma w tej lidze 3 konta - jedno główne i 2 świeżo założone
-
@cezarro said in Ligi w których gramy:
@cezarro Bardzo możliwe że ktos, kto walczy z Tobą o mistrzostwo w tej lidze założył drugie konto i objął na chwilę drużynę żeby odebrać Ci punkty.
Też tak myślę ,z moich obserwacji wygląda na to że koleś ma w tej lidze 3 konta - jedno główne i 2 świeżo założone
Dzisiaj wspomniany wcześniej menago z Maroka założył kolejne konto specjalnie na mecz ze mną Oczywiście wziął obóz ,tym razem skutecznie . To się nazywa desperacka chęć wygrania ligi za wszelką cenę
-
@cezarro koniecznie gościa zgłoś
I to jak bum cyk cyk Inaczej co chwila @Cezarro będziesz dostawać obozami
-
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
I to jak bum cyk cyk Inaczej co chwila @Cezarro będziesz dostawać obozami
Wiem o tym ,ale lubię takie wyzwania Natomiast zgłoszenie go chyba jest dobrym pomysłem , gdyż posiadanie 4 kont w jednej lidze to już chyba lekka przesada
-
-
Tyle czasu co już gram w OSM, pierwszy raz spotkałem przeciwnika grającego 334. Dla mnie osobiście to dziwne ustawienie. Nawet gdybym miał mocny zespół to bym go nie odkrywał grając 4 z przodu.
-
Taka sytuacja na slotach 2 i 3, moja defensywa stoi na niezłym poziomie ️
-
Bardzo ładnie, ale lejesz w mocniejszych ligach jest dużo ciężej:P
-
@stefan-joptwojmać Francuska ładnie obstawiona, jednak niestety z oszustem, założył sobie typek 3 konta i wchodzi tylko na mecze z miejscami 1-3, bierze tajne i obozy, zgłaszałem już jednak narazie nie ma odpowiedzi, oprócz mnie jeszcze ktoś zgłosił ta ligę i mam nadzieję że zajmą się tym chamem, ja dziś gram właśnie z jednym z jego kont, oczywiście tajny u obóz u niego, tylko na mnie to już 3 obóz z jego strony, ale mam finał pucharu więc jakoś daje rade ️
-
@łukasz-wierzbowski said in Ligi w których gramy:
@stefan-joptwojmać Francuska ładnie obstawiona, jednak niestety z oszustem, założył sobie typek 3 konta i wchodzi tylko na mecze z miejscami 1-3, bierze tajne i obozy, zgłaszałem już jednak narazie nie ma odpowiedzi, oprócz mnie jeszcze ktoś zgłosił ta ligę i mam nadzieję że zajmą się tym chamem, ja dziś gram właśnie z jednym z jego kont, oczywiście tajny u obóz u niego, tylko na mnie to już 3 obóz z jego strony, ale mam finał pucharu więc jakoś daje rade ️
Zajmiemy się nim
-
-
@stefan-joptwojmać coraz ciaśniej w czubie tabeli.
-
Półfinał pucharu wygrany z teoretycznie najsilniejszym rywalem w lidze. .. więc 5 puchar w karierze prawie pewny .. P.S: dziś mija równe 7 lat od mojego początku
-
Zgłosiłem ,ale dostałem odpowiedź że jest niewinny ,chociaż nawet by zajarzył że jest przekręt
-
@cezarro taka sama odpowiedź dziś dostałem, a widac gołym okiem oszustwo, po godzinach logowania, sposobie i datach, drugi raz mam taką sytuację, poprzednio zdarzyla się w Holandii i zgłaszałem typa 3 razy, za każdym razem nic, za 4 razem w końcu go zbanowali ale ja już zdążyłem złożyć rezygnacje z tej ligi
-
@łukasz-wierzbowski też rozważałem opcję rezygnacji z ligi , bo to są jawne kpiny z uczciwych graczy, jednak rozgrywki niedługo się kończą ,więc zostanę do końca. Następnym jednak razem gdy zaobserwuje że odchodzą jakieś wałki to natychmiast rezygnuję. Zgłaszanie oszustwa jak widać nie ma sensu, i tak nic nikomu nie udowodnią.