*Turniej pamięci Polish Magic Falcons*
-
@AC-Bubol @borynos @Dovco_HandF @sniki26 @Przemek-Kaszti @mihau1878 @Rusewicz @gorkins @kondziowa1 @ciamajda Komuś jesszcze zaproszenia nie wysłałem?
-
@ciamajda
Dopisałem, że gramy bez meczów towarzyskich. Organizator zapomniał o tym wspomnieć w Regulaminie .
-
@Dovco_HandF Rzeczywiście tez mam na PW taką wiadomość. Wszystko jasne
-
Ciekawe jak obozy się rozłożą ;D
Mój Feyenoord 1970 został zajęty.. spóźniłem się:( -
@Stefan-Joptwojmać przepraszam, moj inter zajeli
-
@CorreThe
Życzę dobrej zabawy i walki o mistrza dla każdego do ostatniej kolejki -
Powodzenia wszystkim! :champagne_glass: Tylko sześciu zdobędzie cel, jeden wygra ligę i jeden wygra puchar (o by nie ten sam) i tylko 2 obozy, albo aż 2 obozy...
-
Zacna obsada. Niech wygra najlepszy! Dobrej zabawy wszystkim życzę. :slight_smile:
-
U mnie skromne zwycięstwo, ale zawsze coś:)
-
To jak gramy, bez sparingów? Jeden gagatek właśnie rozegrał ze mną.
-
@CorreThe said in *Turniej pamięci Polish Magic Falcons*:
Tak, gramy bez towarzyskich, chodzi o to by sklady były równe, wartość składu można podbić tylko przez trening więc jak ktoś nienaturalnie odskoczy to dyskwalifikacja
zasady są bezlitosne
-
Moja pomyłka. Dostałem powiadomienie na telefonie, że Leeds rozegrało ze mną sparing, więc od razu dopytałem na forum. Teraz po pracy w domu sprawdzam i Leeds rzeczywiście rozegrało ze mną sparing.. tylko w innej lidze, także turniej jest czysty
-
Nikt wyników nie wstawił to ja to zrobię i od razu się pochwalę - jako jedyny odniosłem zwycięstwo wyjazdowe!:)
-
@Stefan-Joptwojmać Na 3 kontach 3 porażki więc się nawet nie zdziwiłem że przegrałem, czarna seria