*Turniej pamięci Polish Magic Falcons*
-
@Stefan-Joptwojmać
Wydaję mi się, że nie, bo rywal na pewno by się już pochwalił tym. -
@Stefan-Joptwojmać A co zastanawiasz sie nad uzyciem go przeciwko mnie? :D:D hehe, zart. W meczu ze mna nikt nie uzyl, ja tez z nikim nie uzylem. Takze chyba wszyscy solidarnie
-
-
@Stefan-Joptwojmać Co za emocje! Pomiędzy 2 a 7 miejscem w lidze... tylko 2 punkty różnicy .
-
Masz rację, a ja nabrałem ochoty na wygranie ligi i pucharu.. dwie ostatnie kolejki mogą być decydujące.. ! Nie wszystko zależy ode mnie, ale będę zadowolony nawet z osiągnięcia jednego celu;)
-
@Stefan-Joptwojmać
Mistrzowska taktyka -
@Stefan-Joptwojmać troche szczescia mi zabraklo... a raczej skutecznosci;)
-
@Rusewicz said in *Turniej pamięci Polish Magic Falcons*:
@Stefan-Joptwojmać troche szczescia mi zabraklo... a raczej skutecznosci;)
Nie Tobie jednemu, strzały nie mają znaczenia i mogą jedynie powodować mylne wrażenie, że wszystko jest w porządku:)
-
-
Liczyłem, że sniki urwie Ci jakieś punkty tak byśmy w ostatnim meczu jeszcze powalczyli.. no cóż pozostały jeszcze tylko 2 kolejki oraz nasz finał, zapowiada się ciekawie, bo obaj gramy ofensywnie 433
-
@Rusewicz said in *Turniej pamięci Polish Magic Falcons*:
Wypada się przywitać bo jeszcze mnie tu nie było witam wszystkich !
Tak sie trochę pochwalę tą szarżą z 11 miejsca na 2 (jakbym grał dla Husarii a nie PE ) sam nie wiedzialem czy o sen czy jawa, bo się pogodziłem że będę zamykał tabelę
No to dzis @Stefan-Joptwojmać sprawdzimy twoją taktykę i teorię ale boję sie że wyjdzie na Twoje bo ja ostatnio przegrywam u remisuje masę meczy gdzie staty wyraźnie dla mnie, przykład z przed 2 dni 3/11 w strzalach i porażka 1:0
Powodzenia, Ja walczę o pudło -
@Przemek-Kaszti Przestań gwiazdorzyć kolego , gdybyś nie wiedział że tak będzie to nie robił byś screena z przed dwóch tygodni mam nadzieję że się właczysz w walkę o to najwyższe miejsce bo mi nudno na górze Powodzenia Przemek , wywal pazury i walcz .
-
Zagramy i zobaczymy, niech wygra lepszy:)
-
@ciamajda wiem że to z lekkim przekąsem haha
No o Lidera z Tobą bedzie diabelnie ciezko , Mistrzu
To co los dal mi zwłaszcza na wyjeździe z mihau ( gdzie gładko powinniem na logike przegrac 4:0 ) odebral w meczu u siebie z AC B
A screena nie robiłem poważnie myslalem ze miejsce 11 jest dla mnie -
@Stefan-Joptwojmać dokładnie ale sadze ze dzis wygrasz z ta forma szkoda ze sparow nie mozna grac bonkusi mnie zeby cos nowego wyprobowac
-
@Przemek-Kaszti said in *Turniej pamięci Polish Magic Falcons*:
@Stefan-Joptwojmać dokładnie ale sadze ze dzis wygrasz z ta forma szkoda ze sparow nie mozna grac bonkusi mnie zeby cos nowego wyprobowac
To jest OSM takżę każdy wynik jest możliwy.
-
Tak jak pisałem wyżej, wszystko się może zdarzyć, 3 minuta i czerwo ha ha, gratulacje, zostaje mi tylko walka w pucharze:)
-
@Stefan-Joptwojmać
Szkoda, bo przy Twoim zwycięstwie wszystko rozstrzygnęło w ostatniej kolejce, a tak mistrza masz już z głowy. Szkoda, bo Twój kolega z grupy zagrał dla Ciebie i pokonał Rafała w meczu u siebie.