*Turniej pamięci Polish Magic Falcons*
-
@Dovco_HandF ja bym to widzial na zasadzie wielkiej tabeli . widoczne przejzyste i czytelne . Mistrzowie Polski Swiata grup rozych turnieji miejsca 1,2,3, roczniki . wszystko w jednym miejscu . a blog wywiady i jakies streszczenie czy opisy jak najbardziej mile widziane
-
Taka Zlota Wikipedia OSM wchodze i wszystko jak na dloni w jednym miejscu . Mam swiadomosc ze to jest duzo pracy zgromadzic wszystkie dane i potem poukladac w calosc ale wygladalo by imponujaco tym bardziej ze tak jak napisl sniki26 polscy gracze sa liczacymi sie uzytkownikami tej gry i byloby sie czym pochwalic
-
@maloba Wikipedia OSM? Ale chyba polskiego? Mamy z Łukaszem kilka rzeczy przygotowanych. Trudno to nazwać kompendium wiedzy o OSM, ale na bezrybiu i rak ryba jak to kiedyś mawiano .
-
@Dovco_HandF Polskiego , ale gdyby byly jakies nowinki ze swiata to czemu nie
-
@CorreThe said in *Turniej pamięci Polish Magic Falcons*:
Turniej/Liga zostanie rozegrany/a po turnieju Husarya Cup!
A wiesz już w jakich ligach/lidze chcesz rozegrać turniej?
-
chętnie pyknę jako "gość" jakby było miejsce dla takowych
-
@borynos Oczywiście. Turniej, z tego co rozmawiałem z Michałem, będzie miał formułę otwartą dla wszystkich chętnych polskich menadżerów. Ja chętnie poświęcę monety i zostanę Moderatorem Ligi :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF Zależy ile będzie lig, jak jedna to ja zakładam, bo turniej to moja inicjatywa więc nie chciałbym by ktoś dokładał od siebie do ligi. Co do ligi to zapytam się i zdecydują ci co będą brali udział w lidze
-
@CorreThe said in *Turniej pamięci Polish Magic Falcons*:
@borynos Za moich czasów z tych co pamiętam: sebgol, aenain, młody patol, shadi32, reszty nie pamiętam, zresztą mam tabele bitew z tego czasu więc wszystkich wyłapię
aha spoko, większośc z nich to raczej "cienie" OSM-a
-
@CorreThe
Może nam wypisz ich jak znajdziesz czas -
@borynos Grupa się rozpadła bo gwiazdy pouciekały widząc jakie grupy im proponują zaproszenia A w 2 dobre osoby grupa nie pociągnie, wszyscy dobzi byli już w innych grupach i nie chcieli odchodzić... Więc pewnego, bardzo smutnego dnia, razem z sebgolem uznaliśmy że grupy się już dłużej nie da utrzymać więc po kilku dnich usunąłem wszystkich wcześniej o tym informując, na koniec przez 7 dni sam z sebgolem czekaliśmy na automatyczne usunięcie grupy...
-
@CorreThe To duże uproszczenie. Mówisz o samej końcówce grupy. Są grupy jak Spartacus Legends, Husarya_Pl, Polish Legends czy wreszcie Polish Eagles, że wymienię tylko te najwięszke na anszym rynku grupy, w których jest rotacja menadżerów, ale pomimo tego grupy trwają i nie zapowiada się, żeby miały się rozpaść.
-
Ja jeszcze dodam tak na szybko tych co pamiętam ze starszej ekipy: Ja, Przemek, Jurek i jego druga połówka Kethraee, Kret166, p.klopp, sir janoo, hirek1975, eros, bramkarz1, rusewicz, gorkins, sebgol, redboll też przez chwilę był (gdzie on nie był )
-
@Michal_ACM właśnie nie mogłem sobie Redbol 'a przypomnieć za żaden skarb, a miałem przed oczami jego avatara