🚫 ⚽ Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną
-
@Byku-Duma-Warmii OK, ale nie w Zakopanem. Tam nich Kamil znowu wygra dwa razy dla tych wszystkich tłumów, które tam marzną podziwiając go :thumbsup_tone1:
-
@Dovco_HandF
Też tego bym chciał, żeby to Kamil wygrał, a Gregor był na przykład na podium -
@pimus1910
No tak by było najlepiej Ale Gregora też bardzo lubię -
@Byku-Duma-Warmii
Ja nie z Austriaków to Goldiego lubiłem -
@Dovco_HandF Jeden z dwóch konkursów w Zakopanem to drużynówka, tak więc na pierwsze miejscu na podium Kamil wpuści jeszcze 3 kolegów z reprezentacji
-
@Michal_ACM No to czekamy na pierwsze miejsce drużyny
-
@maloba Chyba tylko skrajni optymiści wierzyli, ze TA ekipa ma cień szansy na wyjście z tak silnej grupy przy tak dużych zmianach w naszej reprezentacji...
-
@Dovco_HandF Gramy piach od dlugiego juz czasu i tutaj raczej wariaci liczyli na cuda . Nasza dobra era szczypiorniaka przeminela z wiatrem .
-
@maloba Być może wróci, ale na to trzeba czasu...:ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF Patrzac na obecna kadre , gre i prace trenera to kilku lat .
-
@maloba Też tak myślę...
-
Na razie oglÄ…danie gry obecnej kadry boli i to bardzo
-
@ToomAnyWays Ja oglądałem, ale nie dałem rady niestety jak przypomnę sobie jak graliśmy np w MŚ (2 brązowe medale i 1 srebrny) a teraz masakra Straszeni dużo zmian i to widać.
-
@Dovco_HandF Wydaje sie oczywistym ze trener odejdzie a jak nie to wyleci , Siatkowka i Reczna znizyly loty za to nozna ruszyla do przodu . Rownowaga musi byc
-
@pimus1910 Oczywiscie masz racje zgadzam sie z tym , jednak uwazam ze mimo wszystko z tych ludzi co pozostali mozna wykrzesac duzo wiecej . jesli sie nie myle za kadencji Tułana odnieslismy dwie najwyzsze porazki w historii z Hiszpania i Chorwacja .