🚫 ⚽ Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną
-
Polacy wygrali drużynowy konkurs!
-
@Dovco_HandF
Oby tak dalej :). Ale drużynowo to już i tak sukces mega -
@Dovco_HandF Jak to Małysz mówił:" Niemcy wygrali u nas, to my wygramy u niech.
Polacy równo skakali. Zaskoczył mnie świetnymi skokami Dawid Kubacki (najbardziej się o niego obawiałem. Kamil Stoch miał w obu seriach fatalne warunki. -
@Dovco_HandF To 2 wygrana w tym sezonie oraz w historii w skokach drużynowych. :first_place: Chyba 12 miejsce w historii staliśmy na podium w konkursie drużynowym.
Najlepsza drużyna w historii Polskich skoków. Brawo Polscy :clap_tone2: :flag_pl: -
-
@Dovco_HandF
Kiedyś będziemy opowiadać o tym naszym dzieciom, przy oglądaniu skoków Ale będą wspomnienia na lata -
@daroo933 said in Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną:
Ktoś ogląda NBA?:D
Ja oglądam!
A ktoś ogląda teraz Federer - Nadal?
-
@Michal_ACM Ja oglądam. Federer prowadzi 5:3 w pierwszym secie
-
@Michal_ACM As serwisowy i jest 6:4 w pierwszym secie w pojedynku gigantów:
-
@Dovco_HandF W drugim Nadal zaczął od przełamania! Już 3-0 dla Hiszpana.
-
Wlasnie mialem pisac ze Łukasz i Michał z nimi mozna pogadać o NBA.
W 3 cim secie Federer na fali juz 5:1 ! -
@Przemek-Kaszti jak o NBA to Łukasz, mihau i ja. Reszta od święta się udzielała na starym forum
Roger wygrywa 6-1 w trzecim secie! Mamy 2-1 w całym meczu.
-
No Michal mial byc razy dwa czyli Ty i mihau
-
@Michal_ACM Zanosi się na 2;2, bo w czwartym secie jest 5:2 dla Nadala...
-
Co za emocje w 5 secie. Federer odrabia strate przełamania i jest 3-3!!
-
Roger Federer wygrywa Australian Open pokonując w finale Rafaela Nadala 6-4, 3-6, 6-1, 3-6, 6-4
Niesamowity mecz i niesamowita historia! -
@Michal_ACM To nie był mecz, to był spektakl mistrzowskiej gry w wykonaniu obu legend tenisa (na codzień przyjaciół) .
-
@Dovco_HandF Taki finał to coś cudownego, wyśnionego! Dwie wielkie legendy które wygrały mnóstwo turniejów wielkoszlemowych. Grali już ze sobą o najwyższe cele ponad 40 razy i teraz doszedł kolejny mecz w finale Australian Open. Obaj wracają po kontuzjach które prześladowały ich w ostatnich miesiącach. Nikomu nie musieli nic udowadniać a tutaj takiego psikusa sprawili wszystkim. Sami na ceremonii wręczenia nagród mówili o tym że pare miesięcy temu rozmawiali, że już chyba nie ma szans aby kiedyś zmierzyli się jeszcze raz w wielkoszlemowym finale. A tu proszę... Czapki z głów przed tymi panami!