Dlaczego nie mogę dostać się do konta?!?
-
O co tutaj chodzi? gram z laptopa i ze strony OSM, mam to konto, nie mam innego...nie oszukuję.....więc co to jest?
-
@alan-shearer1975
Przóbowałeś wyczyścić ciasteczka bądź historię przeglądarki. -
@alan-shearer1975 Jak sytuacja wygląda dziś?
-
cały czas jest to samo, nawet po wyczyszczeniu historii......zgłoście to jako błąd....bo mam dość tego paska....grać nie można.
-
@byku-duma-warmii said in Dlaczego nie mogę dostać się do konta?!?:
@alan-shearer1975
Przóbowałeś wyczyścić ciasteczka bądź historię przeglądarki.
próbowałem czyścić historię i dalej nic, pasek jest uciążliwy.....chyba zakończę grę -
@dovco_handf said in Dlaczego nie mogę dostać się do konta?!?:
@alan-shearer1975 Jak sytuacja wygląda dziś?
Dalej to samo
-
@byku-duma-warmii said in Dlaczego nie mogę dostać się do konta?!?:
@alan-shearer1975
Przóbowałeś wyczyścić ciasteczka bądź historię przeglądarki.Zawsze o tych ciasteczkach piszesz czy też o usuwaniu historii...W ostatnim czasie błędów w grze jest coraz więcej,zdarzają się nagminnie.Nie tędy droga żeby ulepszyć grę.Od nas graczy wymaga się, żeby płacić a za wiele korzyści z tego nie mamy.Smutne ,ale prawdziwe.
-
masz adblocka ? wyłącz go, odśwież stronę, zaznacz odpowiedź i będzie oki, miałem to samo
-
Spróbuj tego, co kolega radzi:
@łukasz-rutek said in Dlaczego nie mogę dostać się do konta?!?:masz adblocka ? wyłącz go, odśwież stronę, zaznacz odpowiedź i będzie oki, miałem to samo
-
@huzar-shakir
Zazwyczaj to pomaga i od tego powinno się zaczynać, a jeśli masz jakieś problemy z grą to nie do mnie, bo ja za to nie jestem odpowiedzialny. -
@byku-duma-warmii zgadza się. Ty nie jesteś tu za błędy odpowiedzialny
-
@huzar-shakir Co się czepiasz mojego Moderatora Forum, który swoimi radami załatwia 90% problemów, bo rzeczywiście śmieci internetowe czyli m.in. te tzw. ciasteczka sprawiają, że pojawiają się błędy w grze, nie z winy twórców OSM. Jak OSM długie i szerokie to od tego się zaczyna. Wyczyszczenia samodzielnie tego co można i dopiero zatrudnianie informatyków do pracy. To, że gra wymaga ciągłych poprawek to jedno, ale badziewie ściągnięte z netu na sprzęt do gry to drugie. Informatyk z biura z Holandii nie wyczyści ci lapka czy telefonu .
-
@łukasz-rutek said in Dlaczego nie mogę dostać się do konta?!?:
masz adblocka ? wyłącz go, odśwież stronę, zaznacz odpowiedź i będzie oki, miałem to samo
Ok , dzięki...wszystko wróciło jest tak jak było....
-