Husarya CUP III Edycja
-
Na pocieszenie wygrałem z @Damiś27 - zwycięzcą grupy. Punktu właściwie do awansu zabrakło. ;/ Dziękuję całej grupie B za dobrą, wyrównaną rywalizację!
-
@Rusewicz A u mnie 4 porażka i 4 z czerwoną kartką. Tu się raczej nie da wygrać wyjazdu z czerwem. A co do monet to tak jak powiedział @huzar-shakir do biznesu trzeba dopłacać. W ligach retro nie robisz sparingów, nie gramy tajnych i obozów a jak nie grasz sparingów to nie wydasz ani jednej monety. Dlatego dostajesz za 1 miejsce 10 monet a nie np 150. Biznes is biznes
-
@Didierluk said in Husarya CUP III Edycja:
Chcę opuścić drużynę zaraz po ostatnim meczu żeby dołączyć do ligi grupowej, mam nadzieję że to nie jest problem.
raczej się nie da w ost. tygodniu ligi, przynajmniej tak było w poprzedniej wersji OSM-a 2.0
-
@Didierluk said in Husarya CUP III Edycja:
@kuba-fala mam aż 630 pkt. więc jakoś przeżyje hehe
@borynos a mógłbyś mnie z niej wyrzucić jako moderator? faktycznie już chyba nie można samemu opuścić.nie da się, jesteś skazany na nas do końca
-
@CorreThe said in Husarya CUP III Edycja:
Liczę że The Special Mourinho się z webmasterem pozabijają i zgarną remis, muszę dziś zdobyć jeden punkt i awans przyklepany. Obcokrajowiec na pewno wygra bo gra z botem, jedynie moja i The Speciala wygrana odbiera mu awans
no mi też, w naszym meczu wystarczy remis, aby awansować
-
Nie no odpaść niewielką różnicą bramek to pech....
-
Na pocieszenie wygrana z Jurkiem 1:0