Husarya CUP III Edycja
-
@kalka301 Zgadzam się, jest rewanż i pójdę na całość z najlepszymi taktykami jakie znam na @radek12_19. Zero kombinowania
-
@Damiś27 Ja czerwa dostaję co 2 mecz.muszę z tym żyć.przykład meczu finałowego pucharu San Marino przeciw...@radek12_19 ,grałem stylem ostrożnym.dostałem czerwo na początku spotkania i po pucharze.A co do błędów>Jest ich w ch...
-
@huzar-shakir Wiem, kartki są częste i nawet za częste, a zwłaszcza od razu czerwone. Najbardziej bolą, rzeczy co mają wpływ na końcowy rezultat i mecze o coś. Ja np dostałem czerwoną ostatnio, gdzie wygrywałem i straciłem 1 miejsce i raczej nie będzie 10 000 punktów, a była szansa ....
-
@Damiś27 Z tym nie wygramy.Co zrobić?Nic.
-
@huzar-shakir Dokładnie, muszą być czerwone, ale zależnie od stylu gry, a nie losowo. Mam, nadzieję że kiedyś to poprawią
-
@stb411 Zgadzam się
@huzar-shakir Zwolnić programistów i zastąpić ludźmi co znają się na piłce. Jest kilka rzeczy nie logicznych w tej grze -
-
@pimus1910 ma sens to co piszesz, w "realu" często tak bywa
-
@sniki26 said in Husarya CUP III Edycja:
damiś spokojnie ja tez tak miałem z Przemkiem.
Tyle w Naszym meczu ja dostalem czerwoną a mimo to wygralem 0:1 ....a w nastepnym meczu zostawilem ta sama taktyke i gładko 3:0 w plecy
-
@sniki26 tak u siebie, nie powiem to 451 dało mi pare remisów na wyjezdzie ale takiego wyniki z Toba i przy czerwonej nawet ja sie nie spodziewalem jeden taki mecz wyszedl i nie dało rady go powtorzyc akurat padło na Ciebie. Mysle ze tez Twoja domowa taktyka wtedy 451 miala znaczenie
-
U nas bez żadnych remisów w 1 kolejce:
-
@pimus1910 jak zobaczyłem czerwoną kartkę na symulce to od razu wiedziałem że jest pozamiatane
-
@radek12_19 Witam, przepraszam Cię za wczoraj, wiesz mega się wkurzyłem, że taka taktyką dostałem 6-1 w plecy. Gratuluję też wygranej ze mną. To moja najwyższa porażka w historii i też jeszcze bardziej się wkurzyłem. Przebieg meczu mnie całkowicie zaskoczył, liczyłem na pozytywny wynik, a tu 6-1 i czerwona.Jeszcze raz Cię przepraszam i też wszystkich innych osób za moją reakcję