Husarya CUP III Edycja
-
Przemek co byś nie napisał to wynik poszedł w świat!
-
@kuba-fala a mi np obojętnie.jak sędzia będzie redem to i na ostro ustawiam,w zależności z kim gram..jednak zazwyczaj.6 na 10 spotkań .I sędzia czerwonych nie chce dawać.A jak już to rzadko.
-
@huzar-shakir Jak ja bym grał to bym dostał czerwone lub karny. Niestety oczywiście nie dla mnie
-
Dziś lub jutro rezygnuję z turnieju mam pecha i same złe decyzję i mam już dosyć tego typu lig.
Już miałem dosyć po Mistrzostwach Polski, ale podjąłem decyzję gry w turnieju.
Pierwszy raz mi nic nie idzie zupełnie nic w turnieju. Nie chcę się męczyć.
Jeśli będzie ktoś chętny objęcia miejsca w turnieju po mnie to proszę bardzo -
-
@kuba-fala Lepiej będzie jak ktoś przejmie. Ja już patrzeć nie mogę na tego typu grę.
Powiem szczerze myślałem, że odpadnę w 1 rundzie, tam chyba połowę taktyk testowałem. A zająłem 1 miejsce i musiałem się zmuszać do grania. Myślałem, że dalej tak dam radę, ale nie ma to sensu. Wolę na luzie grać w normalnych ligach. Pewnie będę grał na razie w 3 ligach. Ostatnio gram cały czas 4 na 4 i tak już rok i bez przerwy. Potrzebuję trochę więcej luzu.
Mam nadzieję, że zrozumiecie. -
@radek12_19 wszystkiego po trochu trzeba mieć tak jak piszecie ale to i tak jest w dalszym ciągu zabawa i każda passa się kończy także ta zła
-
@Damiś27 Dlatego ja zrezygnowałem z 2 rundy pucharu .Niema jak zwykłe najnormalniejsze ligi.Poszedłem sobie do walijskiej gdzie mam zaszczyt grać z @Dovco_HandF i jeszcze innym menago.plus boty:D.
-
@huzar-shakir Rozumiałem Twoją decyzję i powinienem w tedy zrezygnować. W tedy myślałem, że to trochę dziwne było rezygnacja po wygraniu grupy. Myślałem, że dalej będę mógł ciągnąć. Przykład, że potrzebuję przerwy to ponad 150 meczy i jedna porażka, a ostatnio 30 ileś meczy i 2 porażki na 4 koncie. Ostatnio pech i pech i zmęczenie... Co za dużo, to niezdrowo!