Husarya CUP III Edycja
-
@huzar-shakir Rozumiałem Twoją decyzję i powinienem w tedy zrezygnować. W tedy myślałem, że to trochę dziwne było rezygnacja po wygraniu grupy. Myślałem, że dalej będę mógł ciągnąć. Przykład, że potrzebuję przerwy to ponad 150 meczy i jedna porażka, a ostatnio 30 ileś meczy i 2 porażki na 4 koncie. Ostatnio pech i pech i zmęczenie... Co za dużo, to niezdrowo!
-
@sniki26 said in Husarya CUP III Edycja:
Kurcze jak byłes znudzony to trzeba było rezygnować przed startem II rundy a teraz co ,część osób grało z tobą a reszta zagra z botem bo nit nie dojdzie.
Słusznie , po co dalej chciałeś męczyć siebie ( i innych ) swoją obecnością w tym turnieju ?
-
No to co stracilem wczoraj z Adamem, udało sie odrobić dziś ale dzisiaj duzo pkt na wyjazdach wpadło
-
-
Na przyszłosć jeżeli ktos ma zamiar popłakać się po kilku porażkach i psuć ligę to niech się nie zapisuje bo to mijanie się z celem, w finale MP okupowalem prawie przez całą ligę ostatnie miejsce i ciągle dostawałem czerwone kartki i kontuzje i jakos nie zrezygnowalem z ligi tylko uprzykrzałem życie innym i staralem sie jak najbardziej moge aby wydostac sie z ostatniej lokaty - udalo sie. Prawdziwego mężczyznę poznaje się nie jak zaczyna a jak konczy.
-
@Rusewicz Szkoda, że nie umiesz czytać wcześniejszych postów. Nie życzę sobie takich tekstów w moją stronę, gdyż nie rezygnuję, że mi nie idzie. Tylko z przyczyny, że jestem zmęczony i muszę trochę odpocząć. Kto gra na dobrym poziomie pewnie zrozumie
Ludzie jakoś często rezygnują z moich lig i muszę szukać kolejnych. Nowy gracz na pewno będzie się starał.
Trzymam kciuki Lepiej, żeby grał inny gracz niż ja co mi już nie zależy Ostatnio postanowiłem grać na 2-3 kontach tymczasowo, żebym mógł odpocząć. -
Możesz sobie nie życzyc a ja i tak bede pisal to co mysle bo mam do tego prawo to raz a dwa liga a turniej to dwie rozne rzeczy. Ktos sie stara i organizuje cos dla was a Ty swoim podejsciem po prostu pokazujesz brak szacunku dla organizatorow. Zmeczony, usmialem sie, zmeczylo go siedzenie przed ekranem i klikniecie paru ustawien - oklaski.
-
@Rusewicz Wy sami obniżyliście poziom .... Nawet zaprosiliście osobę nie z tej grupy. Serio? W takim razie po co było to losowanie.....
OSM też nie pomyślało, żeby zwiększyć prestiż turniejów (były do wygrania bilety) Dziś wszyscy walczymy o awatary Przez kilka miesięcy.
Właśnie mam szacunek, jak by nie zależało to bym grał dalej i nie ustawiał składów.... W tedy turniej dopiero stracił na wartości....
Gratulację, dobrze że tylko w życiu mam grę :clap_tone2: Jeśli tak myślisz to się mylisz