Husarya CUP III Edycja
-
Na przyszłosć jeżeli ktos ma zamiar popłakać się po kilku porażkach i psuć ligę to niech się nie zapisuje bo to mijanie się z celem, w finale MP okupowalem prawie przez całą ligę ostatnie miejsce i ciągle dostawałem czerwone kartki i kontuzje i jakos nie zrezygnowalem z ligi tylko uprzykrzałem życie innym i staralem sie jak najbardziej moge aby wydostac sie z ostatniej lokaty - udalo sie. Prawdziwego mężczyznę poznaje się nie jak zaczyna a jak konczy.
-
@Rusewicz Szkoda, że nie umiesz czytać wcześniejszych postów. Nie życzę sobie takich tekstów w moją stronę, gdyż nie rezygnuję, że mi nie idzie. Tylko z przyczyny, że jestem zmęczony i muszę trochę odpocząć. Kto gra na dobrym poziomie pewnie zrozumie
Ludzie jakoś często rezygnują z moich lig i muszę szukać kolejnych. Nowy gracz na pewno będzie się starał.
Trzymam kciuki Lepiej, żeby grał inny gracz niż ja co mi już nie zależy Ostatnio postanowiłem grać na 2-3 kontach tymczasowo, żebym mógł odpocząć. -
Możesz sobie nie życzyc a ja i tak bede pisal to co mysle bo mam do tego prawo to raz a dwa liga a turniej to dwie rozne rzeczy. Ktos sie stara i organizuje cos dla was a Ty swoim podejsciem po prostu pokazujesz brak szacunku dla organizatorow. Zmeczony, usmialem sie, zmeczylo go siedzenie przed ekranem i klikniecie paru ustawien - oklaski.
-
@Rusewicz Wy sami obniżyliście poziom .... Nawet zaprosiliście osobę nie z tej grupy. Serio? W takim razie po co było to losowanie.....
OSM też nie pomyślało, żeby zwiększyć prestiż turniejów (były do wygrania bilety) Dziś wszyscy walczymy o awatary Przez kilka miesięcy.
Właśnie mam szacunek, jak by nie zależało to bym grał dalej i nie ustawiał składów.... W tedy turniej dopiero stracił na wartości....
Gratulację, dobrze że tylko w życiu mam grę :clap_tone2: Jeśli tak myślisz to się mylisz -
Nie no z życiem mi tu jeszcze wyjeżdza. Mam żone w ciąży co za tym idzie wszystko na swoich barkach, pracuje w jednej pracy od 7-15 i w drugiej od 16-22 (w weekendy i 2x w tygodniu) + niedawno skończyłem studia. Jeżeli zapisałem się do turnieju to znaczy, że zobowiązałem się w nim grac. Ciesz się, że przynajmniej o cos walczysz, bo nikt mi nie placil za to, że znalazlem chwile swojego cennego czasu aby zrobic wam pamiatkowe awatary. Nie bron się dalej bo ja w tym miejscu kończe dyskuję bo zaraz mi jeszcze wyjedziesz z powodami, ze musisz psa wyprowadzic albo odrobic lekcje i skad jeszcze wtedy masz miec czas na ustawienie skladu na mecz. Pozdrawiam.
-
@Damiś27 said in Husarya CUP III Edycja:
Ciekawostki turnieju Husarya Cup
Liczebność grup i ich nazwy w poszczególnych grupach
Grupa A- Polish Warriors - 4
- Brak Grupy - 3
- Spartacus Legends - 2
- Idios Assassins (Rosja) - 1
- Husarya_PL - 1
- Polish Eagles - 1
Grupa B
- Polish Eagles - 3
- Husarya_PL - 3
- Polish Warriors - 2
- Polish Legends - 2
- ALEJA GWIAZD - 1
- Spartacus Legends - 1
Grupa C
- Polish Warriors - 3
- Polish Warriors Academy - 2
- Husarya_PL - 2
- Spartacus Legends - 2
- Brak Grupy - 2
- Polish Eagles - 1
Grupa D
- Spartacus Legends - 3
- Husarya_PL - 3
- Polish Warriors - 1
- Polish Eagles - 1
- Polish Warriors Academy - 1
- Polish Legends - 1
- ALEJA GWIAZD - 1
- Brak Grupy - 1
Razem
- Polish Warriors -10
- Husarya_PL - 9
- Spartacus Legends - 8
- Polish Eagles - 6
- Brak Grupy - 6
- Polish Warriors Academy - 3
- Polish Legends - 3
- ALEJA GWIAZD - 2
- Idios Assassins (Rosja) - 1
Myślałem, że ktoś z wam pociągnie temat ciekawostek, dawałem z siebie wszystko wygrałem grupę mimo zmęczenia i robieniem dla was ciekawostek, zrobiłem podsumowanie, wklejałem tabele i kolejki i myślałem, że dam radę tak dalej.
Niestety, okazało się że nie daje gdyż zmęczenie daje się ze znaki.
Przykre jest to że zamiast podziękować się za starania i udział w grze to wy wolicie jechać po kimś. -
@Rusewicz said in Husarya CUP III Edycja:
Na przyszłosć jeżeli ktos ma zamiar popłakać się po kilku porażkach i psuć ligę to niech się nie zapisuje bo to mijanie się z celem, w finale MP okupowalem prawie przez całą ligę ostatnie miejsce i ciągle dostawałem czerwone kartki i kontuzje i jakos nie zrezygnowalem z ligi tylko uprzykrzałem życie innym i staralem sie jak najbardziej moge aby wydostac sie z ostatniej lokaty - udalo sie. Prawdziwego mężczyznę poznaje się nie jak zaczyna a jak konczy.
Ja miałem tak samo - do końca dzielnie walczyłem o to by nie być ostatnim i też mi się udało!
Damiś27 - Rusewicz ma całkowitą rację. Mimo wszystko powinieneś znaleźć chwilkę na ustawienie tej ligi zwłaszcza, że liga retro nie wymaga takiej uwagi co ligi otwarte. To Ci zajmie 2-3 minuty i nie wierzę, że byłeś tak zmęczony by zrezygnować. Fajnie jest gdy wszystko dobrze idzie znajduje się energię na takie ciekawostki co Ty robiłeś, ale trzeba też grać do końca, by było uczciwe dla pozostałych.
-
@Stefan-Joptwojmać Nie rozumiem jaki macie problem... Gracz jest za mnie? Jest i koniec tematu.
Mam to gdzieś czy mi wierzycie czy nie... Pisać tak o mnie to brak szacunku, zastanówcie się 100 razy zanim napiszecie coś. Jest mi przykro, że tak na mnie wszyscy na jechali. -
@Damiś27
Zawsze najeżdżamy na graczy,którzy nie potrafią dokończyć ligi turniejowej Masz nauczkę na przyszłość-jeśli nie jesteś pewien czy dasz radę dokończyć to co zacząłeś-nie zaczynaj Unikniesz nerwów i nie przysporzysz nerwów organizatorom oraz innym graczom a to,że jest gracz to akurat szczęśliwe zrządzenie losu-często nie było komu wejść na miejsce takiego delikwenta co nie wytrzymywał notorycznego wpierdolu -
podróż do Włoch lub Chorwacji mogłaby okazać się zbyt męcząca:)