Husarya CUP III Edycja
-
Proszę wszystkich już o spokój tak zdecydował i koniec,poruszyłeś tutaj temat że gramy tylko o awatary u nas w poprzednich edycjach jak wszyscy wiedzą graliśmy o bilety dla pierwszej trójki i zdobywcy pucharu ,niestety teraz ja wprowadzili monety jest problem, bo nie ma kodów i brak możliwości przesyłania do innego gracza,no chyba że ktoś poda nam hasło i logujemy się na jego koncie kupujemy bilety i potem hasło zmienia ale to znowu jest niezgodne z regulaminem osm,przykro mi że postanowiłeś w taki sposób zakończyć nasz turniej .
-
@sniki26 Jak bym wiedział, że tak będzie bym był w turnieju tylko pewnie bym na niego nie wchodził. Ale uznałem, że lepiej będzie jak ktoś dostanie moje miejsce. Może uda mu się dobrze zaprezentować. Zawsze starałem się być w przypadku waszym fer.
Mi też jest przykro, że mimo moich tłumaczeń część osób nie rozumie. Niestety czasu nie cofnę. -
@sniki26 Co do turniejów teraz ranga według mnie spadła dlatego jest też mniej chętnych do grania w turniejach. Ja np. bym w życiu nie dał swojego hasła i loginu, gdyż bałbym się utraty konta, czyli na to co wiele czasu poświęciłem. (Nikogo nie oskarżam, ale przezorny zawsze ubezpieczony(zwłaszcza w internecie ))
-
@Damiś27 said in Husarya CUP III Edycja:
@sniki26 Jak bym wiedział, że tak będzie bym był w turnieju tylko pewnie bym na niego nie wchodził. Ale uznałem, że lepiej będzie jak ktoś dostanie moje miejsce. Może uda mu się dobrze zaprezentować. Zawsze starałem się być w przypadku waszym fer.
Mi też jest przykro, że mimo moich tłumaczeń część osób nie rozumie. Niestety czasu nie cofnę.Lepiej będzie dla wszystkich jak już nigdy nie będziesz brał udziału w żadnych turniejach . Trafisz w grupie na lepszych od siebie ,przegrasz kilka meczów ,i znowu poczujesz się "zmęczony" Dlatego ,aby uniknąć takiej sytuacji w przyszłości proponuję żebyś nie męczył siebie , i przy okazji innych swoją obecnością w jakichkolwiek turniejach.
-
@Damiś27 said in Husarya CUP III Edycja:
@Stefan-Joptwojmać Nie rozumiem jaki macie problem... Gracz jest za mnie? Jest i koniec tematu.
Mam to gdzieś czy mi wierzycie czy nie... Pisać tak o mnie to brak szacunku, zastanówcie się 100 razy zanim napiszecie coś. Jest mi przykro, że tak na mnie wszyscy na jechali.Jeszcze tak puentując swoją wypowiedź - ogólnie przyjęte jest, że jeśli zgadzasz się na udział w turnieju to bez względu na osiągnięty wynik grasz do końca - w tym przypadku nie chodzi tylko o OSM, ale o wszystkie gry. W innym przypadku rezygnując z ligi okazujesz brak szacunku pozostałym graczom oraz przede wszystkim organizatorom turnieju. Musiałbyś mieć poważny powód, a "zmęczenie" takim niestety nie jest w tym przypadku. Powiem Ci więcej, Ci co tak "na Ciebie najeżdżają" zapewne uważają, że uciekłeś jak tchórz, bo najzwyczajniej w świecie bałeś się psuć sobie statystyki. Tym co uczestniczą aktywnie w życiu forum jest to jasne, bo widzą jak dbasz o profil.
Mogłeś zrezygnować z innej ligi, a turniej dokończyć skoro zobowiązałeś się wziąć w nim udział. Wiem, że ciężko jest zrezygnować z ligi w której dobrze idzie. Wiem, bo sam miałem taką sytuację kilkukrotnie. Zauważyłem jakiś czas temu, że po wyjściu i tak po zakończeniu sezonu doda Ci do historii wynik osiągnięty przez Twój były zespół.
Tak jak pisałeś czasu nie cofniesz, ale teraz otrzymałeś coś cenniejszego od cofnięcia czasu. Inteligentny człowiek wyciągnie wnioski, a wierzę, że taki jesteś więc po prostu przyjmij to "na klatę" zamiast wdawać się w bezsensowne spory widząc, że zdecydowana większość ma wyrobione zdanie na ten temat, a Twoje tłumaczenia na nic się nie zdają, a tylko podsycają "kogutów" forumowych:)
Lepiej tego nie da się wytłumaczyć. Mi nie chodzi o to by komuś dowalić tylko naświetlić problem. Proszę Cię tylko byś przeczytał to raz jeszcze jeżeli nie zrozumiałeś. Jeśli będziesz miał dalej jakieś pytania, dalej coś będzie nie jasne to zapraszam na priv.
-
Ładnie napisane Stefan. w 100% się zgadzam.
-
@borynos Cavem jeśli o to chodzi
-
@borynos Pewnie stawiałeś na Eusébio
-
@Przemek-Kaszti said in Husarya CUP III Edycja:
@borynos Pewnie stawiałeś na Eusébio
coś się nie może wstrzelić Eusébio, póki co