Husarya CUP III Edycja
-
-
@borynos no Eusebio jeszcze czeka na swój moment;) narazie swoje 5 minut ma Cavem 3 mecze pod rzad jedna bramka i w kazdym wlasnie on strzela
-
-
Przemek to dla mnie faworyt do wygrania turnieju. Powolutku się rozpędzał od MP - wtedy jeszcze pary nie starczyło - a w tej chwili idzie jak buldożer, najpierw rozjeżdżał Turków, a teraz widzę tutaj forma wyśmienita. Martin343 mimo tak silnej grupy daje radę, miła niespodzianka
-
@Przemek-Kaszti said in Husarya CUP III Edycja:
@borynos no Eusebio jeszcze czeka na swój moment;) narazie swoje 5 minut ma Cavem 3 mecze pod rzad jedna bramka i w kazdym wlasnie on strzela
mój mistrz ataku, po naszych "gadkach", trafił 3 bramki, w ost. dwóch meczach
-
@Stefan-Joptwojmać Dzięki Stefan tłukłem Turków przez jakies 3/4 ligi ale koniec konców zabrakło na mecie szczęścia w dwóch meczach i awansu nie było;) mam nadzieje że masz prorocze słowa ale narazie myślimy o awansie ,liga jeszcze długa a potem powalczymy o jaknajlepsza pozycje w Finale
Jeśli sa robione jakies kursy to jeszcze na mnie nie obstawiaj nie chcę mieć Cię na sumieniu -
@borynos no brawo ! Ja na niego też licze może dziś otworzy worek z golami narazie ma długą rozgrzewkę
-