Husarya CUP III Edycja
-
Widzę wśród zgłoszonych nick-radekwolin.czy on czasem bana nie dostał??
-
-
@mihau1878 wchodziłem na forum Polish Eagles i nie mogłem na danego grajka zajrzeć konto..
-
-
dziwne to jest.tak nie mogłem,a dodałem Radka do znajomych i już ok.Popieprzone to wszystko.
-
@huzar-shakir
pewnie to przez kropkę na końcu nicku -
@mihau1878 kropka niema tu nic wspólnego.Kolegę Wolina przeprszam:)
-
Witam wszystkich, towarzystwo z najwyższej półki się zbiera. Zapowiada się super zabawa, u mnie też debiut w tych rozgrywkach a debiuty mam zazwyczaj udane po za tym muszę się odegrać za MP
-
@Damiś27 said in Husarya CUP III Edycja:
@sniki26 Będzie 4 edycja czy nie? Jak tak to może będę chętny, ale teraz chcę odpocząć i grać na większym luzie po MP(zresztą już tak gram)
A czym niby tak się zmęczyłeś że chcesz odpoczywać ? Przecież to nie Ty biegasz po boisku . A Husarya Cup jest tylko raz w roku ,naprawdę warto zagrać i zmierzyć się z najlepszymi menadżerami w Polsce.
-
obsada zacna szkoda tylko że już podium ustalone
tak przeglądam tą listę i mi jednego menago brakuje....co z Kretem ??
wie ktoś coś bo dawno się nie logował -
@Przemek-Kaszti said in Husarya CUP III Edycja:
obsada zacna szkoda tylko że już podium ustalone
tak przeglądam tą listę i mi jednego menago brakuje....co z Kretem ??
wie ktoś coś bo dawno się nie logowałKret zapadł w sen zimowy , bo krety mają taką właśnie naturę . Nie ma się więc czym przejmować, na wiosnę wszystko wróci do normy
-
@mihau1878 said in Husarya CUP III Edycja:
@kalka301
Do zakończenia MPKiedy mniej-więcej zakończą się MP? widziałem że tam już chyba macie terminarz ustalony.
Pytam bo jest szansa że się załapię na turniej -
Zostało jeszcze 8 dni z dzisiejszym, także niebawem, zapisuj się może dasz uda się
-
jak można się jeszcze zapisać to jestem chętny