Husarya CUP III Edycja
-
@AC-Bubol a ja ostatnio w różnych ligach zauważyłem że 442 wraca co łask i nieźle to wygląda ...
-
dziś zapomniałem zmienić agresje bo nieciekawy sędzia i skończyło się na dwóch czerwonych jedna nieciekawa bo w 89 minucie chyba ale pierwsze bramki posypały się dopiero w drugiej połowie po pierwszym czerwo
-
@Przemek-Kaszti Wygrałbym to i tak, statystki nawet przed czerwoną mówią za mną 4-1 w strzałach przed czerwoną, po czerwonej jeszcze 8-1. Pewnie bym i tak wygrał, ale mniej 1-0 hub 2-1 lub 2-0 Niestety, jak się o czymś zapomina to się przegrywa Tym bardziej o sędzi, który jest ważny
-
@maloba said in Husarya CUP III Edycja:
@kuba-fala Forum go zrazilo ..
Troszkę też,tyle lat na tych forach-i przyzwyczajaj się dowszystkiego od nowa i poznawaj wszystko..To jak uczenie się chodzenia od nowa Tak jak kolega powiedział,moje szczęście mase czasu pochłania- to już nie to co kiedyś.Ale bądźcie spokojni przyjaciele,to cisza przed burzą Mała rośnie!!(Wysyłanie 100%) ,wkręce się na nowo.Nie umiem definitywnie skończyć z osm Ta gra nie jest dla sezonowców nie?!:hand_splayed_tone2: ..co do turnieju:wciry od huzara na początek0:2..jego 451 i krycie strefą zrobiło robotę u siebie:lifter:
jak teraz foty wrzucacie chopy?
-
@Sochaczew86 a Witam witam Milo znow widziec !
-
@Sochaczew86 szczęście debiutanta:)
-
Grupa C
No panowie do roboty
-
Gratuluję Rusewicz, coś mi dziś taksa psikusa sprawiła, u turasów porażka mimo lepszych statystyk i tutaj porażka mimo remisowych statystyk, tak jakoś pech chciał, że w obu meczach bramkarz dał tyłka