Husarya CUP III Edycja
-
Grupa C
No panowie do roboty
-
Gratuluj臋 Rusewicz, co艣 mi dzi艣 taksa psikusa sprawi艂a, u turas贸w pora偶ka mimo lepszych statystyk i tutaj pora偶ka mimo remisowych statystyk, tak jako艣 pech chcia艂, 偶e w obu meczach bramkarz da艂 ty艂ka
-
Grupa B
-
@maloba said in Husarya CUP III Edycja:
@kuba-fala Forum go zrazilo ..
Troszk臋 te偶,tyle lat na tych forach-i przyzwyczajaj si臋 dowszystkiego od nowa i poznawaj wszystko..To jak uczenie si臋 chodzenia od nowa Tak jak kolega powiedzia艂,moje szcz臋艣cie mase czasu poch艂ania- to ju偶 nie to co kiedy艣.Ale b膮d藕cie spokojni przyjaciele,to cisza przed burz膮 Ma艂a ro艣nie!!(Wysy艂anie 100%) ,wkr臋ce si臋 na nowo.Nie umiem definitywnie sko艅czy膰 z osm Ta gra nie jest dla sezonowc贸w nie?!:hand_splayed_tone2: ..co do turnieju:wciry od huzara na pocz膮tek0:2..jego 451 i krycie stref膮 zrobi艂o robot臋 u siebie:lifter:
Troszk臋 tak by艂o na pocz膮tku,to tak jak by uczy艂 si臋 cz艂owiek chodzi膰 od nowaw艂a艣nie nie chcia艂o mi si臋 wgrywa膰 t膮 opcj膮 dzisiaj w mordke go i no偶em:wrestlers_tone3:
@maloba said in Husarya CUP III Edycja:
@Sochaczew86 a Witam witam Milo znow widziec !
Cze艣膰:slight_smile: Feniks z popio艂贸w si臋 odrodzi艂 to i ja spr贸buj臋 :projector: he he...Remisid艂o w domu-kiepawka pocz膮tek,w towarzyskich trzech pukni臋tych koleg贸w,ale w oficjalnym spotkaniu dru偶yna presji nie wytrzyma艂a!Nie wrzuc臋 tej foty,jakie艣 niepowedzenie413 mi si臋 wy艣wietla,kurna wasza Barabasza.
-
@Sochaczew86 pierwsze koty za ploty Towarzyski a ligowy to niestety dwa inne swiaty ..
-
p贸ki mam lidera mog臋 wyniki wklei膰:D -
@huzar-shakir @websterspl brawo Polish Warriors (kiedy艣 PSG) brawo te偶 dla @Didierluk
-
no u mnie wcirki od 艂ebskiego webstersa:-) 0:1 kt贸ry zajmuje aktualnie drug膮 pozycj臋 w tabeli.Brawo kolego!
-
Grupa C
-
Grupa B 4/22