Husarya CUP III Edycja
-
@huzar-shakir mnie czerwo w grupowej zalatwilo i to przy fair play
-
@maloba wiesz co ja na to..grałem stylem ostrym.dziś się nie udało.ale generalnie nic straconego.ci co dostają kartki czerwone czy łapią kontuzje zawsze odpoczną:)
-
@huzar-shakir gorzej jak kary sa na kilka meczy wtedy juz jest ból ..
-
Grupa B 20/22
-
@huzar-shakir
Pamiętaj,że to odkrycie zeszłego roku -
@huzar-shakir Zauważyłem, że masz ból pupki. Zluzuj pośladki, bo gdzie nie spojrzę na forum, to wszędzie Kubę chcesz pogrążyć. Jakieś ironiczne wpisy, kłótnie o to, dlaczego nie było głosowania na odkrycie roku itd. Przestań, proszę. To już temat zamknięty, rozumiesz? Nic z tym nie zrobisz. Wygrał i już, a to że teraz mu się nie udało awansować? "To nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy."
Przepraszam za wpis nie na temat, ale nie wytrzymałem i musiałem napisać, co myślę o tym. -
@Rusewicz
U mnie 10, ale wyłapałem serię 5 remisów po rząd -
@kondziowa1 Ja się na Ciebie nawet nie gniewam.Poślady zaciskam kiedy trzeba.O to się nie martw.Wiadomo,kto Cie może chcieć zaatakować?Na temat Twojego kolegi już napisałem wcześniej to co myślę na ten temat.Teraz napisałem,że szkoda iż Kuba nie awansował, a Ty na mnie najeżdżasz,mino,ze złego słowa tu nie nabazgrałem.Ale nie będę się wdawać w kolejną dyskusję.3maj się.
-
Grupa "A"
-
Do Bounty dołączył i Jurek.Z awansu mogę i ja już się cieszyć.Tak wskazuje terminarz rywali:D
-
@huzar-shakir Będzie zacięta walka o awans
-
@huzar-shakir Corrowi udało się remis wyciągnąć, choć mecz był po mojej stronie
-
@radek12_19 ja straciłem gola w 88 minucie.
-
@huzar-shakir wyrównałem wynik, ale mecz był mój, 2 mecze do końca, trzeba się spiąć.