Husarya CUP III Edycja
-
@Sochaczew86 szczęście debiutanta:)
-
Grupa C
No panowie do roboty
-
Gratuluję Rusewicz, coś mi dziś taksa psikusa sprawiła, u turasów porażka mimo lepszych statystyk i tutaj porażka mimo remisowych statystyk, tak jakoś pech chciał, że w obu meczach bramkarz dał tyłka
-
Grupa B
-
@maloba said in Husarya CUP III Edycja:
@kuba-fala Forum go zrazilo ..
Troszkę też,tyle lat na tych forach-i przyzwyczajaj się dowszystkiego od nowa i poznawaj wszystko..To jak uczenie się chodzenia od nowa Tak jak kolega powiedział,moje szczęście mase czasu pochłania- to już nie to co kiedyś.Ale bądźcie spokojni przyjaciele,to cisza przed burzą Mała rośnie!!(Wysyłanie 100%) ,wkręce się na nowo.Nie umiem definitywnie skończyć z osm Ta gra nie jest dla sezonowców nie?!:hand_splayed_tone2: ..co do turnieju:wciry od huzara na początek0:2..jego 451 i krycie strefą zrobiło robotę u siebie:lifter:
Troszkę tak było na początku,to tak jak by uczył się człowiek chodzić od nowawłaśnie nie chciało mi się wgrywać tą opcją dzisiaj w mordke go i nożem:wrestlers_tone3:
@maloba said in Husarya CUP III Edycja:
@Sochaczew86 a Witam witam Milo znow widziec !
Cześć:slight_smile: Feniks z popiołów się odrodził to i ja spróbuję :projector: he he...Remisidło w domu-kiepawka początek,w towarzyskich trzech pukniętych kolegów,ale w oficjalnym spotkaniu drużyna presji nie wytrzymała!Nie wrzucę tej foty,jakieś niepowedzenie413 mi się wyświetla,kurna wasza Barabasza.
-
@Sochaczew86 pierwsze koty za ploty Towarzyski a ligowy to niestety dwa inne swiaty ..
-
póki mam lidera mogę wyniki wkleić:D -
@huzar-shakir @websterspl brawo Polish Warriors (kiedyś PSG) brawo też dla @Didierluk
-
no u mnie wcirki od łebskiego webstersa:-) 0:1 który zajmuje aktualnie drugą pozycję w tabeli.Brawo kolego!
-
Grupa C