MPP 2018
-
3/22
4/22
Tabela:
-
Wyniki GRUPA A, gdyby ktoś miał chwilę i zajął się tabelka, zrobiłbym to ale obecnie nie mam czasu, jestem w robocie więc na szybkości wrzucam tylko wyniki
Kolejka 2:
Kolejka 3:
Kolejka 4:
-
@stefan-joptwojmać said in MPP 2018:
Uwaga. Jeżeli do symulacji kruk nie opuści ligi wszystkie mecze z udziałem jego zespołu od pierwszej do ostatniej kolejki zostaną anulowane. Powstanie nowa tabela nieuwzględniająca wyników z nim tj zdobytych punktów, bilansu goli itp. Musicie wystrzegać się kartek, bo na to wpływu nie mamy.
Ponadto kruk zostanie dożywotnio zdyskwalifikowany ze wszystkich turniejów organizowanych przez nas tj. MPP, IMP, MPG oraz z każdego nowego turnieju w przyszłości.
No i nie opuścił , trzeba zawiesić gnoja
-
@huzar-shakir Obiecałem że wstawię tabelkę Słowa dotrzymałem
-
@huzar-shakir o super pomysł ty to jesteś jednak gość Przemek.
-
Grupa C - 4/22 Kolejek
-
@cogito @huzar-shakir Nie ma co liczyć punktów botów.
Liczymy za miejsca w tabeli, nie zależnie od tego czy gracz czy bot.
Jednak ja jak pisałem nie ma po co liczyć punktów dla botów bo w większości grup będą na minusie lub w okolicach zera.
Zasady punktowania:Suma punktów pary z tabeli plus ewentualne bonusy/kary dla konkretnego miejsca:
1 miejsce: +6 punktów
2 miejsce: +4
3 miejsce: +2
...
10 miejsce: -2
11 miejsce: -4
12 miejsce: -6 -
@huzar-shakir said in MPP 2018:
@cogito moim zdaniem nie powinno się brać w ogóle punktów zdobywanych na botach pod uwagę.bot to tylko niestety dodatek do turnieju
Pytam o ostateczną decyzję organizatorów, żeby nie było nieporozumień Z tego co widzę to -6pkt i -4pkt są zarezerwowane dla botów
-
Grupa A kolejka 5:
Tak wygląda tabela:
-