MPP 2018
-
@dovco_handf said in MPP 2018:
@cogito Roznieśliśmy ich w bitwie MPG, żaden problem [żarcik]
To może być spowodowane tym, że mnie tam nie było
Trzeba było nieprzespać MPG
-
@dovco_handf całe MPG w wykonaniu menago Husarya to jedna wielka popelina .za rok powalczymy o coś więcej aniżeli w obecnych mistrzostwach...tak mi się zdaje.
-
Grupa H: Moderator Ligi mihau1878
@Rusewicz & @sniki26
@mihau1878 & @stb411
@robb-Z & @Halit007
@Bolesław-Chrobry & @cogito
@jepsztel & @Biker294
@ToomAnyWays & @benito1001Liga założona, zaproszenia wysłane
-
Grupa G: Moderator Ligi: Dovco_HandF
@Formoza & @Przemek-Kaszti
@Byku-Duma-Warmii & @Szeregowiec
@Dovco_HandF & @suchy998
@Rhett1 & @Tristan1982
@Borynos & @daroo933
@radek12_19 & @huzar-shakirZałożona, zaproszenia wysłane, powiadomienia prywatne również rozesłane.
-
@Rusewicz & @sniki26
@mihau1878 & @stb411
@robb-Z & @Halit007
@jepsztel & @Biker294
@ToomAnyWays & @benito1001
@Dovco_HandF & @suchy998
@Rhett1 & @Tristan1982
@Borynos & @daroo933
@radek12_19 & @huzar-shakirPowodzenia wszystkim! Chyba lepszej obsady w tych półfinałach nie mogło być
-
Grupa G: Moderator Ligi: Dovco_HandF
@Dovco_HandF & @suchy998
@Rhett1 & @Tristan1982
@Borynos & @daroo933
@radek12_19 & @huzar-shakirZałożona, zaproszenia wysłane, powiadomienia prywatne również rozesłane.
Kolega @Dovco_HandF pomylił się i mamy ligę z pucharem
-
@suchy998 no kur... @Dovco_HandF ładną pipe musi mieć skoro takie rzeczy robi Ja nie będę teraz rezygnował i czekał nie wiadomo ile... Ale no jest lipa teraz bo mogą korzystać z treningu przyśpieszonego... Nawet obozy i tajne są!! WTF JERZY
-
Na mnie sprawa prosta jak liga się zacznie wszyscy rezygnujemy i start od nowa bo tak to będzie nie równo
-
@Rusewicz & @sniki26
@mihau1878 & @stb411
@robb-Z & @Halit007
@jepsztel & @Biker294
@ToomAnyWays & @benito1001
@Dovco_HandF & @suchy998
@Rhett1 & @Tristan1982
@Borynos & @daroo933
@radek12_19 & @huzar-shakirPowodzenia wszystkim! Chyba lepszej obsady w tych półfinałach nie mogło być
Brakuje tylko kilku osób które odpadły niestety.. .
-
@suchy998 najśmieszniejsze w tej komicznie powstałej sytuacji jest fakt,że to Jurek ligę zakładał i dziwnie to wygląda bo @Dovco_HandF jest zazwyczaj nieomylny
-
@huzar-shakir said in MPP 2018:
@suchy998 najśmieszniejsze w tej komicznie powstałej sytuacji jest fakt,że to Jurek ligę zakładał i dziwnie to wygląda bo @Dovco_HandF jest zazwyczaj nieomylny
Najlepszym kiedyś zdarza się wpadka
-
@huzar-shakir said in MPP 2018:
Najlepszym kiedyś zdarza się wpadka
I tak jest to sytuacja kuriozalna biorąc pod uwagę że opcje z zamkniętymi przyspieszaczami Jurek zna na pamięć Mówi się jednak trudno.Poczekamy na nowe zarządzenia odnośnie tego tematu
-
10 razy próbowałem ligę założyć wczoraj jak i @mihau1878. Jakieś problemy były techniczne. Liga poszła z błędami. Nie wiem dlaczego. Przykro mi. Wypadek przy pracy. Moge tylko przeprosić.
Założę nową ligę wg odpowiednich parametrów po okresie przygotowawczym. To będzie najlepsze rozwiązanie. Przepraszam i proszę o wyrozumiałość.
Kto chce i ma ochotę oraz wolne konto może zagrać obecną ligę z błędami dla zaliczenia. Gdybby to były indywidualne MP, sam bym się ukarał i zrezygnował z gry w finale. W tym jednak przypadku byłoby to nie fair zachowanie w stosunku do mojego partnera.
-
Niestety nie da się zrzygnować przed okresem przygotowawczym. Z tego też powodu opóźni nam się finał o 3 dni.
-
Dla niedowiarków, że wystąpił błąd w ustawieniach ligi - wszystko jest na TAK:
Będę wyjaśniał sprawę z adminami gry. -
@dovco_handf zapewne jest możliwość żeby admini nas sami usuną z ligi ? teoretycznie zapewne jest taka opcja