MPP 2018
-
@suchy998 najśmieszniejsze w tej komicznie powstałej sytuacji jest fakt,że to Jurek ligę zakładał i dziwnie to wygląda bo @Dovco_HandF jest zazwyczaj nieomylny
-
@huzar-shakir said in MPP 2018:
@suchy998 najśmieszniejsze w tej komicznie powstałej sytuacji jest fakt,że to Jurek ligę zakładał i dziwnie to wygląda bo @Dovco_HandF jest zazwyczaj nieomylny
Najlepszym kiedyś zdarza się wpadka
-
Najlepszym kiedyś zdarza się wpadka
I tak jest to sytuacja kuriozalna biorąc pod uwagę że opcje z zamkniętymi przyspieszaczami Jurek zna na pamięć Mówi się jednak trudno.Poczekamy na nowe zarządzenia odnośnie tego tematu
-
10 razy próbowałem ligę założyć wczoraj jak i @mihau1878. Jakieś problemy były techniczne. Liga poszła z błędami. Nie wiem dlaczego. Przykro mi. Wypadek przy pracy. Moge tylko przeprosić.
Założę nową ligę wg odpowiednich parametrów po okresie przygotowawczym. To będzie najlepsze rozwiązanie. Przepraszam i proszę o wyrozumiałość.
Kto chce i ma ochotę oraz wolne konto może zagrać obecną ligę z błędami dla zaliczenia. Gdybby to były indywidualne MP, sam bym się ukarał i zrezygnował z gry w finale. W tym jednak przypadku byłoby to nie fair zachowanie w stosunku do mojego partnera.
-
Niestety nie da się zrzygnować przed okresem przygotowawczym. Z tego też powodu opóźni nam się finał o 3 dni.
-
Dla niedowiarków, że wystąpił błąd w ustawieniach ligi - wszystko jest na TAK:
Będę wyjaśniał sprawę z adminami gry. -
@dovco_handf zapewne jest możliwość żeby admini nas sami usuną z ligi ? teoretycznie zapewne jest taka opcja
-
@huzar-shakir musi być taka opcja z pewnością
-
@daroo933 ta gra staje się co raz to gorsza maja nas w dupie i tyle liczy się tylko kasa dla nich nic więcej gra jest niedopracowana od samego początku wprowadzenia nowej wersji a ich ulepszenia w trakcie to śmiech na sali sami do końca nie wiedzą co chcą osiągnąć ani jak to zrobić bubel za bublem nam oferują
-
Panowie to wszystko jest prawda. Ja próbuję od 2 dni założyć Luźna Ligę dla tych co odpali z MPP i nie mogę tego zrobić bo jest błąd!
Wycinek z forum personelu:
-
@stefan-joptwojmać ja Arabię Saudyjską założyłem, może dlatego iż jest to kontynuacja kolejnego sezonu?
-
@stefan-joptwojmać ja Arabię Saudyjską założyłem, może dlatego iż jest to kontynuacja kolejnego sezonu?
Raczej jest to problem lig retro:)
-
@stefan-joptwojmać cóż, poczekamy na rozwój sytuacji.
-
@daroo933 Masz rację. Mi poszło się rypać właśnie 240 monet i wkrótce wydam następne za to samo, a nie ma gwarancji, że tym razem wszystko zagra jak powinno. Jest jakiś błąd w Ligach Retro i nie potrafią go wyeliminować. Pech chce, że to najlepsze dla nas ligi do gry w tego typu zawodach jak MPP.
-
@dovco_handf no dobra ale ty na brak monet nie musisz narzekać w przeciwieństwie do nas szarych użytkownikow
-
@daroo933 Niby dlaczego nie mogę narzekać? Kupuję jak ty i cała reszta, a więcej wydaję, bo jako szef polskiego personelu często czuję się odpowiedzialny za kreowanie lig. Nie gram za darmo, jak niektórzy myślą. Niedawno kupiłem 7500 monet.
-
@dovco_handf Jak cie stać to kupujesz mi szkoda kasy wolę kupić sobie coś innego za te pieniądze.. Ale nie powiesz mi, że za to, że to wszytko ogarniasz nie dostajesz profitów w postaci monet lub czegoś innego?
-
@daroo933 Dostaję, ale to nawet na jedną ligę transferową nie starcza, co nam dają za nas czas poświęcony grze... chyba, zebym grał bez skauta Oni dużo biorą, a nie dają . Nie jesteśmy w Personelu na pewno dla monet.