MPP 2018
-
@dovco_handf teraz dopiero się porobiło Faworyci dzisiejszych spotkań zawiedli @szeregowiec przegrał z tobą a ja
po 3 porażkach z rzędu(2 w MPG) w pojedynkach przeciw @tristan1982 . Jurek- jutro powinieneś mieć łatwą przeprawę -
Tu każdy z każdym wygrać może:
-
-
@dovco_handf said in MPP 2018:
@huzar-shakir said in MPP 2018:
Jurek- jutro powinieneś mieć łatwą przeprawę
Poddajesz się?
Zmęczyłem się.
-
@mihau1878 Niech ktoś wreszcie pokona @sniki26. Tak nie może być, że po 14 meczach nawet gola nie stracił
-
@toomanyways said in MPP 2018:
@mihau1878 Niech ktoś wreszcie pokona @sniki26. Tak nie może być, że po 14 meczach nawet gola nie stracił
W finale dla odmiany Marcin nic nie strzeli
-
@huzar-shakir mój fartowny remis
-
Dziś przegram
-
jak ma w grupie leszczów to co się dziwisz
-
@dovco_handf nie dałem Ci się ograć.skończyły się się czasy kiedy wygrywałeś ze mną jak chciałeś, w pewnym sensie dużo zawdzięczam tobie Jerzy
-
@huzar-shakir Remis to dobry wynik przeciwko takiemu asowi jak ty na tym etapie rozgrywki
-
@dovco_handf said in MPP 2018:
@huzar-shakir Remis to dobry wynik przeciwko takiemu asowi jak ty na tym etapie rozgrywki
Remis to moje drugie imię
-
-
@huzar-shakir ja lubię remisy już mam ich 7 w półfinale
-
@dovco_handf cyknij tabele jeszcze
-
Nie będzie mnie na weekend. Mam mały romantyczny wypad weekendowy do fajnego hotelu w Durham z ukochaną Poczekacie do niedzieli wieczorem na wyniki w tabelce, czy ktoś to przejmie ode mnie na piątek i sobotę?
-
@dovco_handf
Jak znajdę czas w weekend to postaram się wrzucić