VI Turniej Narodów (WNT 2018/19)
-
Wygrywamy, cały czas do przodu. Tym razem Konrad ładnie zapunktował, poddania - zgodnie z planem
-
@Dovco_HandF @Deak1975 to świetny menago,zdarzyło mi się z nim zagrać kilka razy i wiem że gość jest ogarnięty,ma dobre taksy jak i nieźle transferuje.Wygrana Formozy jest niespodzianką. Gratuluję.
-
@huzar-shakir said in V Turniej Narodów (WNT 2018/19):
To postać kultowa Brytyjczyków, taki ich "Łukasz Kowalski" (nie umniejszając nic z osiągnięć naszego Łukasza), pisałem z nim swego czasu prywatnie sporo i też z nim grałem. Nie mniej postaram się dziś nie przegrać z nim meczu, aby podtrzymać serię meczów bez porażki z rywalami w tej bitwie
-
Gratulacje wygranej Panowie Brytyjczycy tak się załamali ze nie wystawili składu na bitwę z Kuwejtem brawo
-
Wygrałiśmy!
-
@łukasz-Kowalski & @sniki26 & @toomanyways & @dovco_handf & @formoza
Gratulację dobrego pojedynku i wygrania bitwy z synami Albionu Panowie.
-
Dzięki za powołanie i świetną bitwę w naszym wykonaniu. Praktycznie od początku do końca prowadziliśmy i kontrolowaliśmy sytuację w bitwie. To była dla mnie czysta przyjemność zagrać w waszym towarzystwie w barwach biało-czerwonych:
@łukasz-Kowalski & @sniki26 & @toomanyways & @formoza -
Dziękuję chłopakom za bardzo dobrą bitwę.
Każdy w tej bitwie odniósł jakiś ważny sukces, pozwalający zrobić nam taką przewagę.
Teraz w turnieju mamy przerwę, następnie bitwy do Kuwejt i Portugalia. -
@łukasz-kowalski @Dovco_HandF @sniki26 @ToomAnyWays @FORMOZA gratulacje dla całej piątki Polska rządzi
-
@marcin657827 Zwaliłem ostatnią kolejkę. Deak poleciał ze zgrupowaniem i spadłem z celu
-
@toomanyways said in V Turniej Narodów (WNT 2018/19):
@marcin657827 Zwaliłem ostatnią kolejkę. Deak poleciał ze zgrupowaniem i spadłem z celu
Michał, w normalnych okolicznościach odpowiedziałbyś obozem i na pewno nie przegrałbyś meczu i celu, także domyślnie jesteś na swoim miejscu
-
Wykorzystując przerwę w turnieju, postanowiłem podnieść rangę naszych oczekiwań co do WNT w tym roku i podpompować balonik
Oto grupa A, z którą zmierzymy się w fazie pucharowej... dziwne rzeczy się tam dzieją, Palestyna ograła Rumunię i Szwajcarię, które to grały w bardzo dobrych składach.
My zapewne powalczymy z Portugalią o 1 miejsce. Nic nie wiem o Palestyńczykach, pierwszy raz widzę te loginy.
-
Mi akurat bitwa nie poszła w ostatniej kolejce straciłem cel ale liczy się to ze wygraliśmy a co do Palestyny widać rośnie kolejna siła w osm może to będzie druga Indonezja
-
Start 4 Runda:
Group A: Group C : Group E:
Group B:
Group D :
Group F:
Group G:
Group H:
The situation in WNT 2018/2019
- National teams from groups A, C and E will end their participation in the group stage
- We had a big dilemma whether to make a 4th round in December (due to Christmas and the new year)
Decision based on- Extension of the WNT group stage for another month.
- The possibility of taking 6 Training Secret (TS) and 4 Training Camps (TC) or setting before.
- In several groups are known national teams that will play in the WNT 2018/2019 knockout stage. (Schedule and phase of the tournament)
- The possibility of successive walkowers for various reasons
- We also took other causes and effects into account.
We want to know your opinion about this situation. (selectors)
WNT 2018/19 - OFFICIAL DOCUMENT
All information will be published after the 3nd round
Selekcjonerzy:
-
-
Polska vs Kuwejt
Runda 4:
G1 - @suchy998
G3 - @Rusewicz
G5 - @Magic-89-1r
G7 - @pb1984
G9 - @Byku-Duma-Warmii (C)Panowie dajcie z siebie wszystko, powodzenia !!