VI Turniej Narodów (WNT 2018/19)
-
@łukasz-kowalski Ja jestem jak najbardziej ZA. Jestem świeży w Reprze wiec dla mnie możliwość przyczynienia się do zdobycia tytułu to wielki zaszczyt ; D
-
Romania - POLAND
G1: @sniki26 - Husarya_PL
G3: @Łukasz-Kowalski - Polish Eagles (C)
G5: @Rusewicz - Husarya_PL
G7: @Marcin6578 - Aleja Gwiazd
G9: @Dovco_HandF - Polska Akademia Menadżerów -
POLAND
G1: @sniki26
G3: @Łukasz-Kowalski (C)
G5: @Rusewicz
G7: @Marcin6578
G9: @Dovco_HandFPanowie-dajcie czadu ! Niech światowe społeczeństwo OSM przypomni sobię o potędze Polaków.Powodzenia mistrzowie.
-
@huzar-shakir tak jest
-
@łukasz-kowalski Powodzenia panowie
-
Cóż to będzie za bitwa. Powodzenia
-
@sniki26 @Łukasz-Kowalski @Rusewicz @Marcin6578 @Dovco_HandF powodzenia
-
Będzie się działo
-
Rywal z najwyższej półki OSM... jak my .
-
@leucostin said in WNT 2018/2019 (English only):
ROUND 1 – LAST 16
Battle E: ROMANIA Vs POLAND
Home Team
G1: @Andrei_jardel – RO MANIA (PM)
G3: @Magnuuus – DIEGO
G5: @leucostin – RO MANIA
G7: @maurinio75 – KOKA CREW
G9: @DON-KING-BOSANO – RO MANIAelegancko, jak wygrać to z najlepszymi
-
Można powiedzieć, że to bitwa roku Jak przejdziemy Rumunię to już może być tylko łatwiej.
-
@łukasz-kowalski said in VI Turniej Narodów (WNT 2018/19):
@borynos said in VI Turniej Narodów (WNT 2018/19):
@łukasz-kowalski said in VI Turniej Narodów (WNT 2018/19):
Wychodzimy z grupy niepokonani.
Teraz super prestiżowa bitwa z Rumunią w pierwszej rundzie fazy pucharowej.może być ciekawie, bez Mario chłopaki już nie będą tak czarować na LT
spodziewam się u rywali znajomych loginów w tej bitwie
ze starej gwardii tylko @leucostin się ostał
-
@borynos Mariolacatusa wywaliłem z Pucharu Ligi . Pamiętam, że wygrałem 1:0 i długo trzymałem to na swoim profilu. Zresztą wtedy nie wpuściliśmy z nich żadnego do półfinałów, a w ćwierćfinale graliśmy z nimi cztery mecze! To był wtedy decydujący moment biwy .
-
@borynos said in VI Turniej Narodów (WNT 2018/19):
no cała pula pucharowa 200 punktów była nasza , to nas ustawiło w tamtej bitwie, tak było
Piękne wspomnienia i piękna historia napisana przez nas w tamtym II Turnieju Narodów. Byliśmy traktowani jak Kopciuszek, a wygraliśmy cały turniej .
-
Start - ⅛ FINAL
Moderators (PM):
@Palestine-9 @محمد-مكي31 @Olafou @Stephane13270 @Andrei_jardel @Triarius @Fadeli-Anas @CALI_CANALLACreating League:
• Date: 11/02/2019
• Time: 22.00 – 00.00 Dutch server time
• Server: Any
• League name: WNT 2018/19 / 1/8: Home Team - Away Team
• Instructions to create the league:League: Albania
Line-ups:
Posting Line-ups:
- Should be posted two days before the league opens (till 00:00 Dutch server time): 09/02/2019 no penalty
- Posting line up one day before the league opens (till 00:00 Dutch server time): 10/02/2019 penalty: - 50
- Posting line up on the same day when the league opens: 11/02/2019 walkover (1000-0)
Transfer start:
- Selling immediately
- Buys will be allowed only after the 1st TRANSFERS simulation. Each transfer out of that standard costs -50 points.
- This round can't be used transfers (sale) with the use of coins. We have to be fair to anyone. Each transfer out of that standard costs -50 points.
Dutch server time: Compare time
WNT 2018/19 - OFFICIAL DOCUMENT:
Organizers WNT: @Damiś27 , @Marjan-F.
In case of any troubles, potential penalties, both captains must try to deal about solution or penalties. In case they can't, case with all rules must be posted to the forum and organizer will have final decision.
Selectorzy:
-
szkoda, że tylko my trzymamy się reprezentacyjnych avatarów
-
@łukasz-kowalski która runda?
-
@szpilka134 człowieku,przecież dopiero nasi fachowcy zaczynają zabawę.to będzie 1 inauguracyjna kolejka.