Manager toelaten/kicken


 • Graag zou ik als moderator van mijn competitie terug de mogelijkheid willen hebben wie ik in men competitie laat het seizoen erop. Nu kan ik de managers niet "kicken" na een competitie.
  Bij OSM 2.0 kon ik nog kiezen wie mee mocht naar het nieuwe seizoen.


 • @Alfonzso_NL192

  Mee eens.

 • Moderator NL

  Kan je dit voortaan niet klakkeloos plaatsen maar gewoon dit posten waar het hoort?

  Dankjewel!

 • Moderator NL

 • Moderator NL

  Ohja wacht. S&I en Crews delen een forum... >:(


 • @The-best-manager-in-the-world_NL nu terug on topic dan graag... wat vind jij? :)


 • Serieus... wist niet dat dit zo was? Noujah lijkt me wel dat dit er hoort te komen ja. Dit is nou precies weer zo'n voorbeeld dat Gamebasics totaal geen idee heeft waar het eigenlijk mee bezig is.

 • Moderator NL

  Ik moet toegeven dat ik er zelf geen ervaring mee heb, omdat mijn competitie open staat. Maar ik kan dit eens navragen.


 • Kicken van inactieve managers kan niet meer op 3.0, is iets wat snel weer terug mag komen.


 • @Icarus90_NL Inactieve managers kicken kan wel tijdens je competitie. Je kunt alleen niet meer mensen op het einde van je competitie eruit gooien die actief zijn.


 • @maricja_NL said in Manager toelaten/kicken:

  Ik moet toegeven dat ik er zelf geen ervaring mee heb, omdat mijn competitie open staat. Maar ik kan dit eens navragen.

  Alvast bedankt!!! Zou echt geweldig zijn :)

  Best jammer in ieder geval dat het niet meer gaat, ikzelf werk met een "keuzelijst" voor de managers. De kampioen mag eerst een ploeg kiezen voor het seizoen erop etc. etc. en is gesloten. Als er iemand is die geen ploeg kiest, dan "kick" ik hem er liever even uit, als hij dan terug wil meedoen, moet hij me pm'n.. Werkt zo al lang bij mij en loopt goed. Op zich zijn de huidige managers te betrouwen, maar het moet maar eens gebeuren dat er iemand niet goed oplet fzo. Nou ja, ik zou me er beter bij voelen als ik dit als competitiemoderator terug in handen kon hebben.


 • of nog zoiets.. als alle managers er dan zijn en er zijn een paar plaatsen open, kan ik mijn competitie niet openstellen, dan staat er: Je kunt je competitie niet openstellen omdat je een geavanceerde tool gebruikt hebt.

  Dit zou ook aangepast moeten worden..

 • Moderator NL

  @Alfonzso_NL192 said in Manager toelaten/kicken:

  of nog zoiets.. als alle managers er dan zijn en er zijn een paar plaatsen open, kan ik mijn competitie niet openstellen, dan staat er: Je kunt je competitie niet openstellen omdat je een geavanceerde tool gebruikt hebt.

  Dit zou ook aangepast moeten worden..

  Dat komt dus doordat je geavanceerde opties uit hebt gezet. Je competitie is dan automatisch gesloten en dat blijft zo gedurende het hele seizoen. Je competitie komt dan ook niet in de lijst te staan van de competitieview bij het kiezen van een nieuw team. De enige manier voor managers om in die competities te komen is door een uitnodiging van de moderator. Dit is bewust gedaan, dus zal niet aangepast gaan worden. Wil je een open competitie dan zal je dus alle geavanceerde opties aan moeten laten staan.


 • @FC-Eddie_NL Een manier dus om munt te slaan uit de mensen... want met al die opties aan is het echt een spel voor wie er het meest geld insteekt en minder om tactiek. :thumbsup_tone2:

 • Moderator NL

  Ik zou nog navraag doen idd....Even later

  Ik had het nagevraagd bij GB en heb tekst en uitleg gekregen waarom het nu anders is ingericht:
  "Je kan nog steeds inactives kicken maar niet meer zoals eerst op het einde van je seizoen mensen eruit gooien, terwijl ze gewoon actief zijn. Dit omdat je die mensen in een closed league zelf hebt toegelaten.

  Hier is bewust voor gekozen vooral omdat we het niet helemaal logisch vinden dat je eerst iemand zelf uitnodigt en daarna weer weg wil hebben terwijl hij/zij wel actief is."

  Ik denk dat het voorlopig niet anders zal worden als dat het nu is

Log in to reply
 

Looks like your connection to OSM Forum was lost, please wait while we try to reconnect.